Δώνης: “Δεν αγχώνομαι για το μέλλον μου” (video)

Για τη θετική "εκκίνηση" του Παναθηναϊκού στα play off, το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αλλά και το μέλλον του μίλησε ο Γιώργος Δώνης στο novasports.gr.

Ικανοποιημένος από την εικόνα και την προσπάθεια των παικτών του στο πρώτο παιχνίδι των play off του πρωταθλήματος δήλωσε ο Γιώργος Δώνης στο novasports.gr

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού στην αποκλειστική του συνέντευξη αναφέρθηκε στο “δέσιμο” του τεχνικού τιμ με τους ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού και στην ειδική διαχείριση που έχει γίνει το τελευταίο διάστημα, ενώ ανέλυσε και το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. 

Παράλληλα ο Γιώργος Δώνης σχολίασε και το μέλλον του και τόνισε μεταξύ άλλων πως δεν υπάρχει ιδιαίτερο άγχος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του. 

“Πάντα θα πρέπει να προσαρμοστείς στις συνθήκες. Δεν υπάρχει βαθμολογικό και ευρωπαϊκό κίνητρο, ωστόσο δεν υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές από τη νίκη και αυτό το έχουμε κατακτήσει τα δύο τελευταία χρόνια”, είπε ο Γιώργος Δώνης και πρόσθεσε για το μέλλον του: 

“Δεν με απασχολεί αυτή τη στιγμή και στο μυαλό μου είναι να τελειώσει αυτή η σεζόν. Έχουν συμβεί και όλα αυτά με τον κορωνοϊό και έχω κάποιες επιφυλάξεις και να σκεφτώ κάποια πράγματα. Στις Αραβικές χώρες είναι πιο εύκολα τα πράγματα για μένα, αλλά θέλω να το σκεφθώ ήρεμα, να το αξιολογήσω και να αποφασίσω. Όμως δεν είναι κάτι που με αγχώνει ή με ανησυχεί. Ίσα – ίσα το αντιμετωπίζω με μεγάλη ηρεμία”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.