Ολυμπιακός: Σισέ – Μπα, ντουέτο και του χρόνου!

Πως το φινάλε της σεζόν θα δέσει περισσότερο το ντουέτο αμυντικών του Ολυμπιακού.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο είναι ο ποδοσφαιριστής ο οποίος έδωσε το κάτι παραπάνω στην άμυνα του Ολυμπιακού με την έλευση του το περασμένο καλοκαίρι. Ο Πορτογάλος αμυντικός είδε τον Ολυμπιακό σαν μια ευκαιρία να αναστήσει την καριέρα του και μέσα από σπουδαίες εμφανίσεις κλήθηκε στην εθνική Πορτογαλίας και ανέβασε αισθητά το κασέ του. Μάλιστα εν μέσω πανδημίας η κουβέντα γύρω από το όνομα του ήταν έντονη για πολλούς συλλόγους, ενώ και ο ίδιος ουκ ολίγες φορές ανέφερε πως θα ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του σε ένα ανταγωνιστικότερο πρωτάθλημα από το ελληνικό.

Η αγωνιστική ροή όμως τα έφερε έτσι, που ο Σεμέδο δεν θα είναι παρών στον επαναληπτικό με τη Γουλβς για τη φάση των “16” του Europa League. Ο 26χρονος αμυντικός αποβλήθηκε στο ματς του Φαλήρου και ο Ολυμπιακός θα στερηθεί των υπηρεσιών του για τη ρεβάνς. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και με την Άρσεναλ, όταν είχε δει μια κίτρινη κάρτα που θα μπορούσε να έχει αποφύγει και τελικά ο Ολυμπιακός ταξίδεψε για το Λονδίνο και πήρε μια μεγαλειώδη πρόκριση χωρίς τον ηγέτη της άμυνας.

Πίσω του δουλεύουν ο Παπέ Σισέ και ο Ουσεϊνού Μπα με μεγάλη υπομονή. Οι δύο Σενεγαλέζοι αγωνίστηκαν ως ντουέτο στο Λονδίνο και τα πήγαν περίφημα. Ο Σισέ σκόραρε, ενώ αναδείχθηκε και ως ένας εκ των κορυφαίων της διοργάνωσης εκείνης της αγωνιστικής. Ήταν το απόλυτο comeback, καθώς η σεζόν ξεκίνησε άσχημα για τον Σισέ, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από μια σοβαρή λοίμωξη για καιρό. Από την άλλη πλευρά ο Μπα έχει εκτινάξει τη μετοχή του από τα μέσα της σεζόν και μετά. Μιλάμε για έναν παίκτη που βρισκόταν μόνιμα στην εξέδρα και κατάφερε μέσα από τη σκληρή δουλειά να καθιερωθεί και να γίνεται κουβέντα για τη Λίβερπουλ και σχετικό ενδιαφέρον των “κόκκινων”. 

Με την πιθανότητα να φτάσει σοβαρή πρόταση στα γραφεία του Ολυμπιακού για τον Σεμέδο να παραμένει υψηλή, τα πλέι οφ είναι μια σπουδαία ευκαιρία να “δέσει” ακόμα περισσότερο το γλυκό της άμυνας με Μπα και Σισέ. Όχι μόνο για τη ρεβάνς με τη Γουλβς, αλλά και για την επόμενη σεζόν. Για τον Σισέ θα είναι η τέταρτη σεζόν στον Ολυμπιακό, για τον Μπα η δεύτερη και είναι δεδομένο πως θα υπολογίζονται ως οι βασικές επιλογές του Μαρτίνς σε ένα “all African” κέντρο άμυνας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.