Ολυμπιακός: Γιατί “σκίζονται” στου Ρέντη

Τίποτα δεν είναι δεδομένο μέχρι το τέλος της σεζόν. Πως αντιμετωπίζουν τη μεταγραφολογία ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του.

Το πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς για επιστροφή μετά την καραντίνα λειτουργεί πλήρως σε ό,τι αφορά τον αγωνιστικό προγραμματισμό. Ο Πορτογάλος τεχνικός ανέβασε σταδιακά ταχύτητα στην προπονητική ρουτίνα και από τη μέρα που επιτράπηκε η ομαδική δουλειά στον Ρέντη, δεν πάτησε ξανά φρένο! Αποκορύφωμα ήταν το δυνατό διπλό στο “Γ. Καραϊσκάκης”, που λειτούργησε ως προσομοίωση 90λεπτου για τους ποδοσφαιριστές του. Κάπως έτσι οδεύουμε προς το ξεκίνημα των play offs της Super League. Πρώτο ματς μάλιστα αυτό απέναντι στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ένα ματς γοήτρου, αλλά και υψηλής αγωνιστικής έντασης.

Μακριά από τη μεταγραφολογία

Η έναρξη της καραντίνας σήμανε παράλληλο ξέσπασμα της μεταγραφολογίας για τους παίκτες του Ολυμπιακού. Λίγο πολύ όλοι πέρασαν από πρωτοσέλιδα και ιστοσελίδες. Ακόμα και ο τραυματίας Σουντανί απασχόλησε! Όπως καταλαβαίνετε για τους παίκτες που εκτός από καπνό, υπάρχει και φωτιά, όσα ακούγονται είναι πιο έντονα. Πρώτοι στη γραμμή οι Ομάρ και Τσιμίκας. Ο Νορβηγός μπακ δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του που εκπνέει και οι Τούρκοι της Γαλατάσαραϊ περιμένουν με υπομονή. Από την άλλη ο Τσιμίκας βλέπει να “σφάζονται” για εκείνον σημαντικοί σύλλογοι του εξωτερικού και τον Ολυμπιακό να κρατάει ψηλά την τιμή του.

Πως το διαχειρίζονται οι παίκτες

Αυτό που δείχνουν οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές είναι πως μένουν ανεπηρέαστοι, παρά τα πολλά δημοσιεύματα. Στις προπονήσεις που αυτή την περίοδο είναι ο καθρέπτης για τον Μαρτίνς, φαίνεται πως πάνω απ΄ όλα βάζουν την ομάδα και πως το μυαλό τους είναι μόνο στους στόχους των “ερυθρόλευκων”. Αυτό μαρτυρά επαγγελματισμό, αλλά και εξυπνάδα. Βλέπετε ο Ομάρ με ένα εντυπωσιακό κλείσιμο στη σεζόν, θα βρεθεί σε καλύτερη διαπραγματευτική θέση, ενώ ο Τσιμίκας αν συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε, μπορεί να προσελκύσει σημαντικότερες ομάδες. 

Πως το διαχειρίζεται ο Μαρτίνς

Ο Πορτογάλος είναι μετρ της διαχείρισης του ρόστερ και έχει αποδείξει πως δεν… χαμπαριάζει, μπροστά στο συλλογικό όφελος. Έτσι έχοντας τον αέρα της δικής του ανανεωσης και πατώντας πιο σταθερά, έχει περάσει το τελευταίο διάστημα με κάθε τρόπο στους ποδοσφαιριστές του το μήνυμα πως τίποτα δεν έχει τελειώσει για εκείνον. Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει αποκτήσει σημαντική διαφορά στην κούρσα του πρωταθλήματος, ωστόσο πρέπει να την υπερασπιστεί με αποτελεσματικότητα και καλό ποδόσφαιρο. Το κίνητρο για τους παίκτες του δεν είναι μόνο η επιστροφή στους τίτλους, αλλά και η συμμετοχή στο ματς με τη Γουλβς για τη φάση των 16 του “Europa League”. Ο Μαρτίνς στο παρελθόν έδειξε πως προτιμά εκείνους που δίνουν το 100% και δεν επιλέγει βάσει ονόματος. Έτσι θα κάνει και με τη Γουλβς και αυτό το γνωρίζουν καλά οι ποδοσφαιριστές του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.