Παναθηναϊκός: Τα λένε Ρόκα – Δώνης! 

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να συναντηθεί ο Γιώργος Δώνης και ο Τσάβι Ρόκα και να συζητήσουν όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του Παναθηναϊκού. 

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να συναντηθεί ο Γιώργος Δώνης και ο Τσάβι Ρόκα και να συζητήσουν όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του Παναθηναϊκού. 

Οι δύο άνδρες επικοινώνησαν για τελευταία φορά, λίγες ημέρες πριν από την επιστροφή του Ρόκα στην Αθήνα και ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής τόνισε στον τεχνικό των Πράσινων πως θα συζητήσουν από κοντά τα αγωνιστικά θέματα του Τριφυλλιού. Αυτή την περίοδο, ο Ρόκα βρίσκεται σε αναγκαστική κατ΄οίκον καραντίνα και μόλις πάρει το “πράσινο φως”, θα βρεθεί στο “Γ. Καλαφάτης” και θα συναντηθεί με τον προπονητή της ομάδας του. 

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, όπως και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχουν ήδη στα χέρια τους την έκθεση του Γιώργου Δώνη για την ομάδα, στην οποία ο προπονητής των Πράσινων αναλύει τα αγωνιστικά δεδομένα και αναφέρει τις ανάγκες που υπάρχουν για τη νέα αγωνιστική περίοδο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.