H… δεύτερη ευκαιρία του Μπεκ

Στα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος, ο Ούφε Μπεκ θα έχει τη... δεύτερη ευκαιρία για να "ανατρέψει" τα δεδομένα και να πείσει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για την παραμονή του στο ρόστερ και τη νέα σεζόν. 

Στα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος, ο Ούφε Μπεκ θα έχει τη… δεύτερη ευκαιρία για να “ανατρέψει” τα δεδομένα και να πείσει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για την παραμονή του στο ρόστερ και τη νέα σεζόν. 

Οι Πράσινοι δεν έμειναν καθόλου ευχαριστημένοι με την παρουσία του Δανού εξτρέμ και προβληματίστηκαν ιδιαίτερα με τους συχνούς τραυματισμούς που είχε ο Σκανδιναβός ακραίος επιθετικός στο πρώτο διάστημα της παρουσίας του στο Τριφύλλι. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Μπεκ αγωνίστηκε μόλις σε 12 παιχνίδια δίχως να σημειώσει γκολ ή να μοιράσει κάποια ασίστ, ενώ σε δύο εξ΄αυτών ήταν στο βασικό σχήμα και έβγαλε μονάχα ένα ενενηντάλεπτο (κόντρα στην ΑΕΚ).

Πάντως οι Πράσινοι δεν θέλουν να βγάλουν γρήγορα συμπεράσματα και είναι διατεθειμένοι να δώσουν στον Μπεκ τη δυνατότητα να αποδείξει ότι αξίζει μια θέση στον Παναθηναϊκό. Ο Δανός winger επέστρεψε σε εξαιρετική κατάσταση από την πατρίδα του και εντυπωσίασε στις πρόσφατες μετρήσεις που έγιναν στο Κορωπί, ενώ και στις προπονήσεις δείχνει ορεξάτος και γεμάτος διάθεση. Όλοι όμως κρίνονται στο γήπεδο και εκεί θα κληθεί σύντομα ο Μπεκ να αποδείξει την αξία του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.