Παναθηναϊκός: Μπαίνουν άλλα 5 εκ. ευρώ στα ταμεία

Σε νέα Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου προχωρά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά από απόφαση της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, η οποία συνεδρίασε την Παρασκευή.

Σε νέα Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου προχώρησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μετά από απόφαση της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, η οποία συνεδρίασε την Παρασκευή στα γραφεία της εταιρείας στα Βριλήσσια.

Οι Πράσινοι ενέκριναν την νέα Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ως του πόστου των 5.000.010,00 ευρώ, η διάρκεια της ΑΜΚ θα είναι τετράμηνη και θα γίνει με καταβολή μετρητών στον ειδικό λογαριασμό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ή με κατάθεση οποιουδήποτε ποσού σε οποιοδήποτε λογαριασμό της εταιρείας που δαπανήθηκε για τους σκοπούς της εταιρείας και με συμψηφισμό χρέους της εταιρείας προς τον καταβάλλοντα εισφορά με έκδοση νέων μετοχών ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ. 

Η κάλυψη του ποσού της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου αναμένεται να γίνει από το μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο, όπως έγινε άλλωστε και στις προηγούμενες ΑΜΚ και τα χρήματα που θα μπουν στα ταμεία του συλλόγου στο επόμενο τετράμηνο, θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες που θα προκύψουν το επόμενο διάστημα στην ποδοσφαιρική ομάδα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.