Ο Κασάμι “κόντρα” σε Ποντένσε για Φορτούνη!

Ο Παϊτιμ Κασάμι μίλησε για τον Κώστα Φορτούνη, όπως είχε κανει προ ημερών και ο Ντανιέλ Ποντένσε. Τι είπε για Ρομπέρτο και Σα.

Χθες το απόγευμα ο Παϊτίμ Κασάμι ξεκίνησε μέσω instagram παιχνίδι ερωτωαπαντήσεων με ακολούθους του και όπως διαβάσατε από το novasports.gr άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο επιστοφής στον Ολυμπιακό, μέσω αινιγματικών απαντήσεων για το μέλλον του. Οι ερωτήσεις συνεχίστηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας και ο Κασάμι απάντησε σε ερώτηση για τον Κώστα Φορτούνη.

Να θυμίσουμε πως στις 17 Απριλίου ο Ντανιέλ Ποντένσε απαντώντας αντίστοιχα σε ερωτήσεις ακολούθων του χαρακτήρισε “ποιοτικό αλλά τεμπέλη τον Φορτούνη”, για να ξεκινήσει ένα κύκλος σχολιασμού γύρω από αυτή την απάντηση. 

Πάντως ο Κασάμι ήρθε σε… κόντρα με τον Ποντένσε καθώς προτίμησε να σταθεί μόνο στα θετικά του “Φόρτου” λέγοντας: “Παικτάρααα. Τι παίκτης! Αγαπούσα να παίζω μαζί του και να τον βλέπω να καταστρέφει τους αντιπάλους”. 

Ο Ελβετός μέσος ρωτήθηκε και για την προτίμηση του ανάμεσα σε Ρομπέρτο και Ζοσέ Σα και απάντησε πως θεωρεί καλύτερο τερματοφύλακα τον παλιό συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Ρομπέρτο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.