Αποκάλυψη: Αυτό είναι το “αυτογκόλ” της Πάρμα που μπορεί να… πληρώσει τον Παναθηναϊκό!

Αν και η Πάρμα υποστηρίζει πως είναι... άλλος σύλλογος και ότι δεν έχει καμία οφειλή, η διοίκηση της έχει βάλει αρκετά... αυτογκόλ τα οποία μπορεί να τη ζημιώσουν και να... πληρώσουν τον Παναθηναϊκό!

Η πρωτόδικη απόφαση του CAS για την υπόθεση της Πάρμα (με άλλον αντίδικο) και η αναγνώριση του Διεθνούς Αθλητικού Δικαστηρίου περί… νέου συλλόγου είναι ένα ισχυρό νομικό επιχείρημα στα χέρια των Ιταλών και ιδιαίτερα ενόψει της δικαστικής τους διαμάχης με τον Παναθηναϊκό για το ποσό που οφείλουν εδώ και οκτώ χρόνια στο πλαίσιο της μεταγραφής του Σωτήρη Νίνη. 

To CAS σπάνια παραδέχεται τα… λάθη του, καθώς θα υπήρχε θέμα αξιοπιστίας και αυτό ουσιαστικά είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού όταν σε λίγους μήνες εκδικαστεί η υπόθεση τους. Ωστόσο υπάρχουν πολλά νομικά κενά στην πρωτόδικη απόφαση, το νομικό επιτελείο των Πράσινων έχει… ξεψαχνίσει το θέμα και έχει ανακαλύψει αρκετά στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν το Τριφύλλι. 

Το μεγαλύτερο… αυτογκόλ της διοίκησης της Πάρμα, είναι ότι παραδέχεται επίσημα πως είναι ο ίδιος σύλλογος με το παρελθόν! Ακόμα και αν… νομικά το αρνείται και υποστηρίζει ότι είναι… διαφορετικός σύλλογος από αυτόν που χρεωκόπησε! Οι Ιταλοί με… καμάρι έχουν στην επίσημη ιστοσελίδα τους τα τρόπαια που έχει κατακτήσει η… Πάρμα, ενώ ακόμα και στην παρουσίαση της ιστορίας τους και αφού προσπαθούν να πείσουν ότι πρόκειται για ένα νέο σύλλογο, σημειώνουν… νέο αυτογκόλ.

Και αυτό γιατί σε ένα σημείο αναφέρουν ότι η Πάρμα επέστρεψε (;;;;) στη Serie A μόλις μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας! Δηλαδή ο νέος σύλλογος που δεν χρωστάει… πουθενά και αρνείται τα χρέη δεκάδων εκατομμυρίων, διατηρεί τα ίδια χρώματα, το ίδιο σήμα, παίζει στο ίδιο γήπεδο, διατηρεί το ίδιο προπονητικό κέντρο και εκθέτει τα τρόπαια της Πάρμα στο μουσείο της, αλλά είναι… άλλη ομάδα! 

Αυτά βέβαια δεν είναι τα μοναδικά επιχειρήματα των ανθρώπων του Παναθηναϊκού στη δικαστική τους διαμάχη με τους Ιταλούς, αλλά στοιχεία αρκετά για να ανατρέψουν τα δεδομένα και ενδεχομένως να βάλουν σε μπελάδες την… Parma Calcio 1913! 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.