Ολυμπιακός: Πάντα στα πλάνα των Ιταλών ο Τσιμίκας

Ο Έλληνας αμυντικός δεν σταματά να απασχολεί τους γείτονες. Νάπολι και Λάτσιο τον έχουν στο "σημάδι"!

Πριν την παύση των αγωνιστικών δραστηριοτήτων εξαιτίας της πανδημίας, το όνομα του Κώστα Τσιμίκα ήταν ένα από τα πιο περιζήτητα στην Ευρώπη. Σύλλογοι από Ιταλία, Αγγλία, Πορτογαλία και Ρωσία εμπλέκονταν μέσω δημοσιευμάτων με τον αμυντικό του Ολυμπιακού. Η καραντίνα οδήγησε σε ύφεση του μεταγραφικού ντόρου γύρω από τον “Τσίμι”, αλλά οι Ιταλοί φαίνεται πως δεν πτοούνται.

Ψάχνουν έναν πιο “φτηνό” Τσιμίκα στη Νάπολι

Σύμφωνα με νεότερα δημοσιεύματα από την Ιταλία, ο Τσιμίκας παραμένει στο στόχαστρο της Νάπολι. Οι “παρτενοπέι” έχουν αποδεχτεί πως ο Ολυμπιακός πρόκειται να πουλήσει ακριβά τον ποδοσφαιριστή του κι έτσι κοιτάζουν και προς άλλες κατευθύνσεις. Έτσι ως “αντι-Τσιμίκας” παρουσιάζεται ο 19χρονος Μίχαλ Καμπρόβνικ της Λέγκια Βαρσοβίας. Για τη Νάπολι είναι μια πιο οικονομική λύση, σε περίπτωση που δεν καταφέρουν να βρουν τη χρυσή τομή με τους Πειραιώτες. 

“Ιδανικός για Λάτσιο και Ινζάγκι”

Από την άλλη πλευρά, στο κάδρο για Τσιμίκα φαίνεται πως παραμένει και η Λάτσιο. Σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα από την Ιταλία, ο παίκτης του Ολυμπιακού παρουσιάζεται ως η ιδανική λύση στα πλάνα του Σιμεόνε Ιντζάγκι για την αριστερή πτέρυγα των “Λατσιάλι”. Μάλιστα το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως η Λάτσιο δεν σκοπεύει να πέσει “αμαχητί” στην προσπάθεια απόκτησης του Κώστα Τσιμίκα και δεν πτοείται από το ενδιαφέρον της Νάπολι.

Top Video


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.