Ολυμπιακός: Συμπεράσματα για Μαρτίνς με το πρώτο “διπλό” στον Ρέντη

Για πρώτη φορά μετά από μεγάλο διάστημα οι παίκτες του Ολυμπιακού πραγματοποίησαν προπονητικό δίτερμα.

Μετά τη νέα χαλάρωση των μέτρων στις αθλητικές εγκαταστάσεις και την επανεκκίνηση των ομαδικών προπονήσεων, η καθημερινότητα των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού άλλαξε προς το καλύτερο. Για ένα μεγάλο διάστημα πρωταγωνιστούσαν οι ατομικές προπονήσεις για τους παίκτες του Μαρτίνς και για ένα μικρότερο εκείνες σε μικρά γκρουπ. Πλέον οι ποδοσφαιριστές μπορούν να δουλέψουν πιο αποτελεσματικά για να ανακτήσουν σταδιακά το χαμένο έδαφος, εξαιτίας του φρένου που επέβαλλε ο κορωνοϊός. 

Μάλιστα στη σημερινή προπόνηση ο Πέδρο Μαρτίνς έβγαλε τα πρώτα μικρά συμπεράσματα μετά την καραντίνα καθώς έδωσε πιο αγωνιστικό προφίλ στην προπόνηση. Δεν ήταν έκπληξη για τους ποδοσφαιριστές, καθώς γνώριζαν πως ένα σκέλος της σημερινής προπόνησης θα αφιερωθεί σε “διπλάκι”. Με μεγάλη χαρά υποδέχτηκαν τα νέα και μπήκαν στο διπλό όχι με μεγάλη ένταση, αλλά με αναγνωριστικό τρόπο. Κανείς δεν επιθυμεί δυσάρρεστες εκπλήξεις κι έτσι με την παρότρυνση του Μαρτίνς οι παίκτες προσπάθησαν να βρουν τον χαμένο τους αγωνιστικό εαυτό μέσα από το δίτερμα χωρίς υπερβολές. 

Πλέον και οι καιρικές συνθήκες είναι περισσότερο ευνοϊκές για τους παίκτες του Ολυμπιακού, καθώς υπήρξε αισθητή πτώση της θερμοκρασίας. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να μπουν σε περισσότερα “διπλά” οι ποδοσφαιριστές, τα οποία σταδιακά θα έχουν υψηλότερη ένταση, καθώς στις 6-7 Ιουνίου ξεκινούν τα επίσημα ματς, χωρίς μάλιστα να προηγηθούν φιλικές αναμετρήσεις. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.