Γαλανόπουλος η επιστροφή

Μετά από 131 ημέρες "μοναξιάς" ο Κώστας Γαλανόπουλος επέστρεψε στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων και πλέον μετράει αντίστροφα για την ολική επάνοδό του.

18 Δεκεμβρίου 2019. Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης στο Ολυμπιακό Στάδιο για τη δεύτερη αγωνιστική του Β’ γύρου της Super League. Ο Μάσιμο Καρέρα έχει στο αρχικό σχήμα τον Κώστα Γαλανόπουλο, ο οποίος τέσσερις μέρες πριν είχε πετύχει το νικητήριο γκολ στο ντεμπούτο του Ιταλού τεχνικού στον “κιτρινόμαυρο” πάγκο κόντρα στην Ξάνθη στα Πηγάδια.

Ο αγώνας με τον Αστέρα Τρίπολης είχε φτάσει στο 56ο λεπτό και η Ένωση προηγούταν με 2-0 και ο διεθνής μέσος ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του. Σε εκείνο το σημείο όμως η τύχη του γύρισε την πλάτη, καθώς τραυματίστηκε στον ταλαιπωρημένο δεξιό αστράγαλο με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί από τον Αντρέ Σιμόες

Ένας ακόμα τραυματισμός στον αστράγαλο για τον “Γαλανό”, ο οποίος δύο ημέρες μετά τα Χριστούγεννα πέρασε την πόρτα του χειρουργείου για να να αποκαταστήσει τη χρόνια ζημιά στον χόνδρο του δεξιού αστραγάλου. Η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού τιμ ανέφερε ότι θα επιστρέψει στις προπονήσεις σε περίπου τρεις μήνες. Αρχές Μαρτίου δηλαδή.

Ήδη από το τέλος του Φεβρουαρίου ο Γαλανόπουλος είχε αρχίσει να μπαίνει στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του και μετρούσε αντίστροφα για την επάνοδο στα γήπεδα. Η πανδημία του κορωνοϊού όμως έφερε πίσω και την αποκατάσταση του διεθνούς μέσου, ο οποίος λόγω καραντίνας έπρεπε να δουλέψει με περιορισμένες επιλογές

Ακόμα και μέσα στην καραντίνα όμως δεν έχασε χρόνο και μόλις στη δεύτερη προπόνηση μετά την επιστροφή της ομάδας από το διάστημα διακοπής ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος. Προπονήθηκε δηλαδή μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και όχι μόνος του μετά από 131 ημέρες που πέρασαν από το χειρουργείο που έκανε στον δεξιό αστράγαλο.

Η επιστροφή του πλέον είναι γεγονός και εάν όλα κυλήσουν ομαλά τότε ο 22χρονος μέσος θα είναι διαθέσιμος για τον Μάσιμο Καρέρα ακόμα και στην πρεμιέρα των play off. Ένας μεγάλος και δύσκολος αγώνας έφτασε στο τέλος του για τον διεθνή μέσο της ΑΕΚ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.