Ολυμπιακός: Ο Σεμέδο μιλάει ανοικτά για το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ!

Ο Ρούμπεν Σεμέδο είναι ένας από τους πολυτιμότερους του Ολυμπιακού και η αγαπημένη του Σπόρτινγκ του... κλείνει το μάτι!

Είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που τα πήγαν σπουδαία μέχρι στιγμής στη σεζόν για τον Ολυμπιακό. Ο Ρούμπεν Σεμέδο επιβεβαίωσε το ρόλο της απόκτησης του σαν ηγέτης της άμυνας. Βρήκε ξανά τον εαυτό του και μέσα από τις εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό κλήθηκε στην εθνική Πορτογαλίας και η μετοχή του από τα… Τάρταρα βρέθηκε και πάλι στον ποδοσφαιρικό αφρό. 

Φήμες αναφέρουν πως ο μάνατζερ του έχει δεχτεί αρκετές κρούσεις από ευρωπαϊκούς συλλόγους, όμως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έσπευσε να επιβεβαιώσει μία από αυτές. Βλέπετε το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ είναι ιδιαίτερο για τον Σεμέδο, καθώς ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην ομάδα της Λισαβόνας. Ουσιαστικά από το 2010 ως το 2017 ο Σεμέδο άνηκε στο σύλλογο, είτε σαν παίκτης της ακαδημίας, της πρώτης ομάδας, είτε ως δανεικός σε άλλο κλαμπ.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού μίλησε στην “A Bola” αναφέροντας: “Είναι πάντα όμορφο όταν βλέπεις πως το όνομα σου συνδέεται με έναν τόσο σημαντικό σύλλογο. Είναι ξεχωριστή ομάδα για μένα. Νιώθω χαρά που ακούγεται το όνομα μου για τη Σπόρτινγκ”. 

Όταν ανοίξει το θερινό μεταγραφικό παράθυρο είναι πολύ πιθανό να έχουμε εξελίξεις και για τον Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος πρόσφατα δήλωσε πως είναι ικανοποιημένος στον Ολυμπιακό, ωστόσο θα ήθελε να αγωνιστεί σε ένα πιο απαιτητικό πρωτάθλημα από το ελληνικό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.