Αποκάλυψη: Έτσι έπεισε ο Δώνης τον Βέλεθ!

Η συζήτηση που είχε ο Φραν Βέλεθ με τον Γιώργο Δώνη στα τέλη Γενάρη ήταν αρκετή για να πείσει τον αρχηγό του Άρη να αποδεχθεί την πρόταση του Παναθηναϊκού και να φορέσει τα "πράσινα" από τη νέα σεζόν. 

Η συζήτηση που είχε ο Φραν Βέλεθ με τον Γιώργο Δώνη στα τέλη Γενάρη ήταν αρκετή για να πείσει τον αρχηγό του Άρη να αποδεχθεί την πρόταση του Παναθηναϊκού και να φορέσει τα “πράσινα” από τη νέα σεζόν. 

Ο Βέλεθ ήταν σκεπτικός αναφορικά με το ποδοσφαιρικό του μέλλον, καθώς είχε αρκετές προτάσεις στα χέρια του και μάλιστα με μεγαλύτερες ετήσιες αποδοχές σε σχέση με τον Παναθηναϊκό. Όμως ο Ισπανός στόπερ είχε μια ξεκάθαρη συζήτηση με τον Δώνη και ο προπονητής του Τριφυλλιού ήταν τελικά ο άνθρωπος που έπεισε τον έμπειρο παίκτη να απαντήσει θετικά στην πρόταση του Τριφυλλιού. 

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε με ειλικρίνεια στον Βέλεθ και το πρώτο πράγμα που του είπε αφορούσε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την κορούλα του. Το “Τρένο” τόνισε στον Ίβηρα στόπερ ότι γνωρίζει για το συγκεκριμένο θέμα και ότι τόσο ο ίδιος, όσο και ο σύλλογος θα σταθούν στο πλευρό του, κατανοώντας πλήρως τη λεπτή θέση του Ισπανού. Παράλληλα υπήρξε προφορική διαβεβαίωση από τον Δώνη πως θα έχει το ελεύθερο – όταν βέβαια το επιτρέπουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις – να ταξιδεύει για μια – δυο μέρες στη Βαρκελώνη για να βλέπει την κορούλα του, ενώ αυτό που πραγματικά “κέρδισε” τον Βέλεθ ήταν η ατάκα του Δώνη: “Είτε αποφασίσεις να έρθεις στον Παναθηναϊκό, είτε όχι, εγώ θα είμαι στο πλευρό σου και θέλω να με πάρεις τηλέφωνο για οτιδήποτε χρειαστείς”. Αυτή η ανθρώπινη προσέγγιση συγκίνησε τον Φραν Βέλεθ, ο οποίος ούτως ή άλλως εκτιμά πολύ τον Δώνη ως προπονητή και του αρέσει το αγωνιστικό στιλ και η φιλοσοφία που έχει εφαρμόσει στον Παναθηναϊκό. 

Παράλληλα στην τελευταία συνομιλία του Δώνη με το Βέλεθ (στα τέλη Ιανουαρίου), ο τεχνικός του Τριφυλλιού ανέφερε στον παίκτη πως τον θεωρεί ως έναν από τους καλύτερους αμυντικούς του πρωταθλήματος και ότι θα ήθελε να τον έχει στην ομάδα του τη νέα σεζόν, γιατί θεωρεί ότι χρειάζεται έναν ποδοσφαιριστή με ηγετικά χαρακτηριστικά και έναν “επιθετικό” αμυντικό. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.