Πετρόπουλος: “Ο Δώνης πρέπει να μείνει στον Παναθηναϊκό”

Υπέρ της παραμονής του Γιώργου Δώνη στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού τάχθηκε ο Αντώνης Πετρόπουλος σε δηλώσεις που έκανε στην ιστοσελίδα "trifilara.gr".

Υπέρ της παραμονής του Γιώργου Δώνη στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού τάχθηκε ο Αντώνης Πετρόπουλος σε δηλώσεις που έκανε στην ιστοσελίδα “trifilara.gr”. O πρώην παίκτης των Πράσινων ανέφερε ότι το “Τρένο” έχει κάνει έργο στο Τριφύλλι και ότι το ιδανικό σενάριο θα ήταν να συνεχίσει στο πόστο του. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αντώνης Πετρόπουλος: 

“Μου άρεσε ο Παναθηναϊκός. Έχω δει κάποια παιχνίδια και τα νέα παιδιά έχουν δείξει το ταλέντο τους. Χρειάζεται να τους κρατήσει για να βγει μία βάση, ώστε να στηριχθεί σε πλάνο τριετίας και παραπάνω. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το έργο του Γιώργου Δώνη, ο οποίος είναι καλός προπονητής. Ναι μεν έχει κάποια σκαμπανεβάσματα, αλλά έχει δώσει πράγματα στον Παναθηναϊκό και τα αποτελέσματα θα έρθουν.

Ο Παναθηναϊκός πήρε αυτό που αξίζει, με βάση τα οικονομικά δεδομένα. Δεν ξεκίνησε καλά, αλλά στη συνέχεια βελτιώθηκε και φάνηκε η δουλειά που γίνεται προπονητικά και στο επιτελείο. Ειδικά με τις δύσκολες στιγμές που υπάρχουν και την κόντρα με τον κόσμο και τη διοίκηση. Είναι σε καλό δρόμο και τώρα θα μπουν οι βάσεις για το κάτι παραπάνω.

Θεωρώ πως ο Δώνης πρέπει να μείνει. Παράγει έργο. Έχω διαβάσει πολλά δημοσιεύματα για τη συνεργασία που θα έχει στο θέμα των μεταγραφών. Βασικό κομμάτι είναι η σύμπραξη τεχνικού διευθυντή, προπονητή και διοίκησης. Έτσι πρέπει να γίνει και στον Παναθηναϊκό. Έχω ακούσει καλά λόγια για τον Ρόκα. Πιστεύω πως θα παίξει μεγάλο ρόλο και το συναίσθημα και αναμένουμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.