O Ολυμπιακός βάζει ψηλά τον πήχη για Σα!

Απάντηση από τον Ολυμπιακό στα μεταγραφικά σενάρια των τελευταίων ημερών σε Αγγλία και Ισπανία για τον Ζοσέ Σα.

Το ρόστερ του Ολυμπιακού βρίσκεται στο στόχαστρο ευρωπαϊκών συλλόγων το τελευταίο διάστημα. Μετά την πώληση του Ντανιέλ Ποντένσε στη Γουλβς, τις κρούσεις από Αγγλία για τους Καμαρά, Σισέ και Μπα, το φλέγον “σήριαλ” του Κώστα Τσιμίκα με ιταλικούς και αγγλικούς συλλόγους και το σενάριο για μεταπήδηση του Πέδρο Μαρτίνς στη Ρωσία για λογαριασμό της Λοκομοτίβ Μόσχας, ήρθε η έντονη φημολογία για τον Ζοσέ Σα.

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας έχει πραγματοποιήσει μια εξαιρετική σεζόν στον Ολυμπιακό και είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών στα επιτεύγματα των Πειραιωτών σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Σα την περασμένη σεζον αγωνίστηκε ως δανεικός από την Πόρτο στον Ολυμπιακό και το καλοκαίρι η διοίκηση της ομάδας προχώρησε σε ενεργοποίηση της ρήτρας αγοράς, με ένα ποσό που έφτασε κοντά στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ! 

Το ενδιαφέρον που έχουν δείξει ομάδες όπως η Γουέστ Χαμ και η Μπέτις για την απόκτηση του, φανερώνουν έντονη μανατζερική δραστηριότητα γύρω από το προφίλ του Ζοσέ Σα. Ο εκπρόσωπος του Ζόρζ Μέντες, θεωρείται πως τον προορίζει για το επόμενο χρυσό deal εκ Πειραιά, μετά από εκείνο του Ντανιέλ Ποντένσε στη Γουλβς. 

Για την ώρα καμία επίσημη πρόταση δεν έχει φτάσει στα γραφεία του Ολυμπιακού, οι άνθρωποι του ωστόσο θέλοντας να προιδεάσουν όσους ενδιαφέρονται, έχουν ανεβάσει τις απαιτήσεις για τον Ζοσέ Σα κόντα στα 15 εκατομμύρια ευρώ. Ας μην ξεχνάμε πως μέσα από τις εμφανίσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε Champions League και Europa League, ο Σα κέρδισε την κλήση του στην εθνική ομάδα της Πορτογαλίας και περιμένει καρτερικά την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τους πρωταθλητές Ευρώπης!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.