Ανακοίνωσε Βόκολο στον… Πανιώνιο ο Ολυμπιακός Βόλου

Την κοινή συναινέσει λύσης της συνεργασίας της με τον Λεωνίδα Βόκολο ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, ενώ οι "ερυθρόλευκοι" ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον Έλληνα τεχνικό στα νέα του καθήκοντα στον Πανιώνιο. 

Την κοινή συναινέσει λύσης της συνεργασίας της με τον Λεωνίδα Βόκολο ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, ενώ οι “ερυθρόλευκοι” ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον Έλληνα τεχνικό στα νέα του καθήκοντα στον Πανιώνιο. 

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ομάδα του Βόλου: “Εξαρχής η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών ήταν πως εφόσον υπάρξει πρόταση από ομάδα της Super League στον Λεωνίδα Βόκολο, o Ολυμπιακός Βόλου δεν θα στεκόταν εμπόδιο, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για μια ομάδα όπως ο Πανιώνιος με τον οποίο ο Λεωνίδας Βόκολος έχει στενούς συναισθηματικούς δεσμούς καθώς υπηρέτησε για πολλά χρόνια τον ιστορικό αυτό σύλλογο”.

Ο Λεωνίδας Βόκολος και ο συνεργάτης του Νίκος Ίσσαρης βρέθηκαν στο γήπεδο όπου και χαιρέτισαν τους παίκτες, ενώ την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Βόλου ανέλαβε ο Ηλίας Σολάκης. 

Σε δήλωση για την αποχώρηση του από τον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου, ο Βόκολος τόνισε:

«Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο κ. Μαυρονάσιο, την διοίκηση και τον μεγαλομέτοχο Ευριπίδη Τσιμπανάκο για την ευκαιρία που μου έδωσαν να καθίσω στον πάγκο – έστω και για μικρό χρονικό διάστημα – του ιστορικού αυτού συλλόγου. Η συνεργασία μας όλο αυτό το χρονικό διάστημα ήταν άψογη και άκρως επαγγελματική.

Ευχαριστώ επίσης τον συνεργάτη μου Νίκο Ίσσαρη αλλά και τον Ηλία Σολάκη, τους παίκτες μου, όλους τους συνεργάτες και τον κόσμο για την αγάπη και τον σεβασμό που έδειξαν στο πρόσωπο μου καθ’ όλη την διάρκεια της παρουσίας μου στον Ολυμπιακό Βόλου.

Τις τελευταίες ωστόσο ημέρες προέκυψαν νέες επαγγελματικές ευκαιρίες και προοπτικές τις οποίες και δεν μπορώ να αγνοήσω.

Ευχαριστώ και πάλι τον Ολυμπιακό Βόλου, εύχομαι ότι καλύτερο για την συνέχεια του πρωταθλήματος και ελπίζω στο μέλλον οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν».
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.