Παναθηναϊκός: Ανακωχή λόγω… αγώνα!

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα που έχει προκληθεί με τον Γιώργο Δώνη και αποφάσισε να ρίξει τους τόνους, καθώς προέχουν για τους Πράσινους οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του συλλόγου και το σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη (19:30 live Novasports 2 HD). 

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα που έχει προκύψει με τον Γιώργο Δώνη και αποφάσισε να ρίξει τους τόνους, καθώς προέχουν για τους Πράσινους οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του συλλόγου και το σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη (19:30 live Novasports 2 HD). 

Πάντως το μέλλον του τεχνικού του Παναθηναϊκού είναι αβέβαιο μετά τη… φωτιά που άναψε και η αντίδραση του στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια του στον πάγκο του Τριφυλλιού. Πάντως ο Δώνης δεν έχει καμία διάθεση παραίτησης, ενώ οι παίκτες του Παναθηναϊκού προσπαθούν να συνέλθουν από το… σοκ των δηλώσεων του προπονητή τους, εκφράζοντας παράλληλα και τη στήριξη τους στο “Τρένο”. 

Με την κόντρα διοίκησης – Δώνη να μονοπωλεί το ενδιαφέρον, το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης πέρασε σε… δεύτερη μοίρα, ωστόσο πρόκειται για μια αναμέτρηση που έχει τη δική της βαθμολογική σημασία για τους Πράσινους ενόψει των πλέι οφ του πρωταθλήματος. 

Αρκετά και σημαντικά είναι τα προβλήματα που καλείται να διαχειριστεί ο Δώνης για το παιχνίδι με τους Αρκάδες, καθώς θα εκτίσουν ποινή καρτών οι Σχένκεφελντ, Γιόχανσον, Χρ. Δώνης, ενώ προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Ινσούα, Κολοβέτσιος, Αγιούμπ και Κολοβός. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι 5 νεαροί ποδοσφαιριστές από την Κ19 του Παναθηναϊκού βρίσκονται στην αποστολή, ενώ ο Δώνης – αναγκαστικά – θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.