Αλεξανδρόπουλος: “Στηρίζουμε τον προπονητή μας” (video)

Ο νεαρός Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος σχολίασε στα κανάλια Novasports τις... βόμβες που πέταξε ο Γιώργος Δώνης για το εσωτερικό θέμα που προέκυψε με τη διοίκηση του συλλόγου και ανέφερε ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού στηρίζουν τον προπονητή τους. 

Ο νεαρός Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος σχολίασε στα κανάλια Novasports τις… βόμβες που πέταξε ο Γιώργος Δώνης για το εσωτερικό θέμα που προέκυψε με τη διοίκηση του συλλόγου και ανέφερε ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού στηρίζουν τον προπονητή τους. 

“Εννοείται ότι στηρίζουμε τον προπονητή μας, όπως είχαμε κάνει και μετά τη δύσκολη ήττα από τον Άρη. Θα μιλήσω ως ένας νεαρός ποδοσφαιριστής και ως ένα νέο μέλος της πρώτης ομάδας. Είναι ένας προπονητής που μας έχει βοηθήσει, μας έχει αγκαλιάσει και μας βελτιώνει καθημερινά”, είπε μεταξύ άλλων ο ταλαντούχος μέσος του Παναθηναϊκού. 

Στο βίντεο του novasports.gr μπορείτε να δείτε τι είπε ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, το φιλαράκι του, Γιώργο Βαγιαννίδη, αλλά και τη νουβέλ βαγκ του Τριφυλλιού. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.