Παθιασμένος Μαρτίνς, παθιασμένος Ολυμπιακός!

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έκρυψε τις προθέσεις του και θέλει νίκη πάση θυσία απόψε απέναντι στην ΑΕΚ!

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έκρυψε τις τελευταίες ημέρες το πόσο πολύ θέλει τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ στο αποψινό ντέρμπι του ΟΑΚΑ (19.30, NS1HD). Είναι ο τρόπος με τον οποίο κρίθηκε το περσινό ματς, με τον Ολυμπιακό να χάνει ένα “κάρο” ευκαιρίες και να φεύγει ισόπαλος και απογοητευμένος, αλλά και η σημασία του να μείνει στην κορυφή της βαθμολογίας, “καθαρίζοντας” ακόμα ένα ντέρμπι. Ο Μαρτίνς μετά το ματς με τον ΟΦΗ βγάζει πάθος μιλώντας για το ματς με την ΑΕΚ και ανάλογα παθιάζει και τους παίκτες του. 

Δείτε τα στιγμιότυπα του περσινού ντέρμπι:

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση του τον τραυματία Μπρούνο, αλλά και τον Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο αποβλήθηκε με τρόπο απερίσκεπτο. Ο Μαρτίνς αναφέρθηκε στην πράξη του Σεμέδο, λέγοντας πως καλό είναι να μην ξανασυμβεί κάτι ανάλογο για το καλό του ποδοσφαίρου.

Στα πλάνα του για το κέντρο της άμυνας υπερίσχυσε η επιλογή του Αβραάμ Παπαδόπουλου έναντι των Γιασίν Μεριά (έμεινε εκτός αποστολής) και Παπέ Σισέ. Ο έμπειρος Έλληνας αμυντικός θα παίξει δίπλα στον Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος είχε δηλώσει πριν από λίγο καιρό πως τον θαυμάζει, χαρακτηρίζοντας τον… θηρίο! Το συγκεκριμένο αμυντικό δίδυμο έχει συνυπάρξει ξανά φέτος στο εντός έδρας παιχνίδι των Πειραιωτών με την ΑΕΛ (4-1).

Δείτε τα στιγμιότυπα του ντέρμπι του πρώτου γύρου:

Ολυμπιακός-ΑΕΚ: 2-0 (HL)

Παρών στην αποστολή θα είναι ο Ποντένσε. Αν ο Πορτογάλος μέσος βρεθεί στην 18αδα είναι πολύ πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής, ανάλογα με την πορεία της αναμέτρησης. Δεν είναι φαβορί για το αρχικό σχήμα, καθώς έχει χάσει έδαφος λόγω του τραυματισμού του, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η διαπραγμάτευση με τη Γουλβς για την απόκτηση του. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.