H “ανάσταση” του Λαζάρου

Από την ανυπομονησία της επιστροφής, στα βαθιά των "καυτών" ματς!

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μέτρησε περίπου δέκα μήνες μακριά από την αγωνιστική δράση εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού του στο γόνατο την περσινή σεζόν. Ο 33χρονος μέσος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα του εδώ και περίπου 1,5 μήνα και μέσω των προπονήσεων προσπαθούσε να βρει αγωνιστικό ρυθμό, ζητούμενο αρκετά απαιτητικό, ακόμα και για τον Λάζαρο που έχει… φάει τα γήπεδα με το κουτάλι. 

Στο παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής με τον Βόλο, την ώρα που ο Ολυμπιακός ζητούσε επίμονα ένα “χρυσό” γκολ και με τους Σουντανί και Μπρούνο να έχουν αποχωρήσει τραυματίες, ο Λάζαρος επέστρεψε σε αγώνα. Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έκανε απευθείας αισθητή την παρουσία του και έχασε μια σημαντική ευκαιρία σε μόλις 12 λεπτά συμμετοχής. Καθόλου τρακαρισμένος, έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει στη δύσκολη συνέχεια.

Στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Λάζαρος πήρε τη θέση του Ποντένσε που δεν βοήθησε και ήταν και πάλι θετικός. Ο Έλληνας μέσος έδωσε ενέργεια μαζί με τον Γιασίν Μπενζιά στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού. Μάλιστα σχεδόν στην πρώτη του επαφή με την μπάλα έχασε μεγάλη ευκαιρία για γκολ.

Μεγάλη ευκαιρία με Λάζαρο

Αν είχε την ίδια ευκαιρία λίγα λεπτά πιο μετά, όντας πιο ζεστός, ίσως σκόραρε ξανά με την ερυθρόλευκη. Να θυμήσουμε πως το τελευταίο του γκολ ήταν επί του Πανιωνίου στις 2 Φεβρουαρίου του 2019. Ο Χριστοδουλόπουλος προσέφερε στον Ολυμπιακό τη “σκληράδα” που ζητούσε το ματς στα τελευταία λεπτά, δεχόμενος μάλιστα κίτρινη κάρτα. 

Οι υποχρεώσεις του Ολυμπιακού είναι πολλές στο επόμενο διάστημα και η απουσία των Ποντένσε και Μπρούνο, σε συνδυασμό με τις αναιμικές εμφανίσεις των Ραντζέλοβιτς και Λοβέρα, ανοίγουν το δρόμο για πιο ενεργό ρόλο του Λάζαρου στα αμέσως επόμενα ματς.    


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.