Κι όμως ο Κούτρης “έπαιξε”

Ο Λεονάρντο Κούτρης βρέθηκε στον πάγκο του Ολυμπιακού και είχε με τον τρόπο του ενεργή συμμετοχή στο παιχνίδι!

Μετά από αρκετό καιρό, ο Λεονάρντο Κούτρης βρέθηκε στη 18αδα του Ολυμπιακού, στο ματς με τον Βόλο. Συγκεκριμένα ο 24χρονος αμυντικός είχε να βρεθεί ξανά στους εκλεκτούς του Πέδρο Μαρτίνς από τις 19 Οκτωβρίου (!) και το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο “Γ. Καραϊσκάκης”, όταν και είχε αγωνιστεί ως βασικός. Η παρουσία του στον πάγκο του Ολυμπιακού, μόνο αδιάφορη δεν ήταν. Εκεί βρέθηκαν από ελληνικής πλευράς και οι Παπαδόπουλος, Χριστοδουλόπουλος και Τοροσίδης. Οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές ήταν ιδιαίτερα ενεργοί, προσπαθώντας να εμψυχώσουν τους συμπαίκτες τους, ενώ έδειξαν πως είχαν καταλάβει από τα πρώτα λεπτά τις “παγίδες” της αναμέτρησης. 

Ο Κούτρης παρά τη μικρή συμμετοχή του στον Ολυμπιακό τη φετινή σεζόν, μόνο ξενερωμένος δεν ήταν, ενώ φάνηκε να “καίγεται” για το τρίποντο. Συγκεκριμένα συμβούλευσε τον Κώστα Τσιμίκα να “ηλεκτρίσει” τους συμπαίκτες του στα τελευταία λεπτά του ματς. Με τον Τσιμίκα δένονται με φιλία, χωρίς ίχνος αντιζηλίας, παρά τον ανταγωνισμό για τη θέση του αριστερού μπακ και ο “Τσίμι” φυσικά δέχτηκε τις παραινέσεις. Μίλησε προσωπικά στον Μάξι Λοβέρα πριν εκείνος μπει στο ματς για ελάχιστα δευτερόλεπτα, ενώ πανηγύρισε το γκολ που… δεν έβαλε ο Μπουχαλάκης στο 87ο λεπτό, με την μπάλα να περνάει δίπλα από την εστία και να ξεγελάει πολλούς, μεταξύ των οποίων και ο Κούτρης. 

Αν μη τι άλλο η συγκεκριμένη εικόνα μόνο υγεία αποπνέει για τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, την ώρα που ο Λεονάρντο Κούτρης βρέθηκε το τελευταίο διάστημα στο επίκεντρο φημών για μεταπήδηση του σε άλλο σύλλογο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.