Λάζαρος: “Θέλω πρωτάθλημα, μου έλειψε το Τσάμπιονς Λίγκ” (video)

Ο Λ. Χριστοδουλόπουλος, μίλησε στα κανάλια NΟVASPORTS για την επικείμενη επιστροφή του στα γήπεδα, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να κατακτήσει το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μίλησε αποκλειστικά στα κανάλια Novasports για τη σταδιακή επιστροφή του στον αγωνιστικό ρυθμό του Ολυμπιακού. Ο έμπειρος μέσος εμφανίστηκε διψασμένος για ποδόσφαιρο στον Βασίλη Κωνσταντόπουλο, αναφεροντας:

Για την επάνοδο του στην αποστολή του Ολυμπιακού:

«Δεν θα έλεγα οτι μπήκα στην αποστολή. Ήμουν με την ομάδα που κοιμήθηκε στου Ρέντη, γιατί είχαμε προπόνηση την επόμενη μέρα. Ακόμα δεν έχω μπει επίσημα! Περιμένω την σειρά μου για να αγωνιστώ. Ο τραυματισμός δεν είναι μόνο σωματικό θέμα, αλλά ψυχολογικό και πνευματικό. Είναι ένας δύσκολος τραυματισμός και η αποχή τον κάνει ακόμα πιο δύσκολο. Για να επιστρέψει ένας ποδοσφαιριστής και να πούμε ότι ξεπέρασε τον τραυματισμό του, χρειάζεται παιχνίδια στα πόδια του, για να καταλάβει και ο ίδιος πως είναι όπως πριν. Κατά την διάρκεια του αγώνα δεν έχεις χρόνο για κάτι άλλο πέρα από την ομάδα και να σκεφτείς το πόδι σου. Όταν ηρεμείς όμως μπορείς να αντιληφθείς σε ποια κατάσταση βρίσκεσαι και να πεις “ώπα, εκεί ήμουν καλά”. Στην προπόνηση που είναι πιο χαλαρή η κατάσταση σε σχέση με τον αγώνα, σε “τσιγκλάει” αυτή η κατάσταση.

Θέλω να γυρίσω και να είμαι όπως ήμουν πριν. Ο αγώνας λοιπόν είναι μέρος της αποκατάστασης. Για να βρεις το ρυθμό όπως πριν, χρειάζονται λεπτά συμμετοχής στα πόδια σου. Όπως και να συναγωνιστείς παίκτες στην προπόνηση που έχουν αγωνιστικό ρυθμό είναι εξαιρετικά δύσκολο.”

Ποιοι τον στήριξαν:

“Η οικογένεια μου πρωτίστως, όπως και η οικογένεια του Ολυμπιακού. Ο κόσμος με στήριξε όλο αυτό το διάστημα. Έδειξαν ενδιαφέρον για την κατάσταση μου οι φίλοι του Ολυμπιακού. Μου ζητούσαν στο δρόμο να τους πω για την κατάσταση μου”.

Για τον τραυματισμό του Γκιλιέρμε:

“Γλύτωσε από τα χειρότερα ο Γκιγιέρμε. Όλοι τον στηρίξαμε, όλοι μιλήσαμε μαζί του και στα αποδυτήρια όλοι ήμασταν δίπλα του. Δεν υπήρχε ποδοσφαιριστής που να μην μίλησε μαζί του, όχι μόνο εγώ και ο Κώστας”.

Για το πόσο του έλειψε η αγωνιστική δράση:

“Είναι μεγάλη μου χαρά που είμαι σε μια ομάδα που πάει καλά. Δεν θα έλεγα οτι δυστυχώς λείπω, γιατί χαίρομαι όταν η ομάδα τα πηγαίνει καλά. Μπορεί να ήμουν υγιής και να μην έπαιζα, καθώς όλα τα παιδιά έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά. Σίγουρα μου έλλειψε ένας αγώνας του Τσάμπιονς Λίγκ.”

Για την κατάκτηση του πρωτάθληματος με τον Ολυμπιακό:

«Μου λείπει να πάρω ένα πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό. Όχι μόνο για το σύλλογο, όχι μόνο για τον Ολυμπιακό. Θα ήθελα τρία πρωταθλήματα με τρεις διαφορετικές ομάδες».  

Ποιοι είναι εκείνοι που ξεχώρισαν μέσα στη σεζόν από τον Ολυμπιακό:

“Κατά περιόδους η ομάδα έχει διαφορετικούς πρωταγωνιστές. Ο Βαλμπουενά ξεκίνησε εξαιρετικά, ο Ελ Αραμπί, ο Σουντανί, ο Μασούρας, ο Ποντένσε συνέχισαν σπουδαία. Όταν μιλάμε για ποδόσφαιρο πάντα βλέπετε πως μιλάμε για εκείνους που βάζουν τα γκολ. Εχει γίνει σπουδαία ομαδική δουλειά από τον οργανισμό του Ολυμπιακού, αλλά πρωταγωνιστές είναι πάντα εκείνοι πιυ σπρώχνουν την μπάλα στα δίκτυα”.

Για το τι θα προσφέρει: 

Θέλω επίσημα παιχνίδια για να βρω τα πατήματα μου. Ακόμα και η προπόνηση μου δίνει τη δυνατότητα να βρω τα πατήματα και τα τρεξίματα μου. Όταν μιλάμε για τον Λάζαρο σαν ποδοσφαιριστή, όλοι ξέρουν τι μπορώ να προσφέρω. Το μόνο που έχω να πω είναι οτι έχω μεγάλη δίψα να προσφέρω!

Για το αν ήρθε πιο κοντά με τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος έχει επίσης σοβαρό τραυματισμό:

“Πάντα ήμασταν κοντά, αλλά πλέον έχει αλλάξει η δομή της συζήτησης. Πως είσαι; Που σε πονάει; Που σε τσιμπάει; Αυτά συζητάμε (γέλια)”.  

Για τον αγώνα με τον Βόλο:

«Ο Βόλος είναι απρόβλεπτη ομάδα. Βλέπουμε με σοβαρότητα τον κάθε αγώνα. Είναι το τελευταίο ματς της χρονιάς και είναι αρκετά σημαντικό, γιατί μπροστά είναι οι διακοπές και πολλές φορές το μυαλό ταξιδεύει!  Πρέπει να πιέσουμε από το πρώτο λεπτό και να μην αφήσουμε περιθώριο στον αντίπαλο να σκεφτεί πως μπορεί να μας δημιουργήσει πρόβλημα. Οι ομάδες μικρότερης δυναμικής δεν μπορούν να μας κόψουν τόσο εύκολα βαθμούς».

Για τον αλλαγμένο Ολυμπιακό στα τελευταία ματς:

“Μπήκαν τα γκολ, γιατί ήμασταν πιο άστοχοι πριν. Αυτός είναι και ο στόχος. Να βελτιώνεις τις αδυναμίες σου παιχνίδι με παιχνίδι. Αν κρατήσουμε αυτή τη δυναμική, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο δεν χάνουμε ποτέ τις δυνάμεις μας, η ομάδα θα γίνει καλύτερη!”

Για τα χρήματα που δόθηκαν από τον κ. Μαρινάκη στην οικογένεια της Μυρτούς: 

«Ο πρόεδρος βοηθάει πολύ κόσμο. Μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες κινήσεις. Δίνει αγάπη, δεν γίνονται γνωστά όλα όσα κάνει για τον κόσμο. Του δίνουμε συγχαρητήρια, τον ευχαριστούμε για ό,τι κάνει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.