Ολική επαναφορά

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε στη Λαμία, αλλά η τοπική ομάδα επιβεβαίωσε την τρομερή της φόρμα, κατακτώντας το τέταρτό της "τρίποντο" στα τελευταία πέντε παιχνίδια (2-1). 

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε στη Λαμία, αλλά η τοπική ομάδα επιβεβαίωσε την τρομερή της φόρμα, κατακτώντας το τέταρτό της “τρίποντο” στα τελευταία πέντε παιχνίδια (2-1). 

Δείτε τα highlights του αγώνα.

H ομάδα της Φθιώτιδας επιβεβαίωσε με τον πλέον ηχηρό τρόπο πως με τον Άκη Μάντζιο στην τεχνική ηγεσία έχει βρει τον δρόμο της. Ο ΟΦΗ επισκέφθηκε τη Λαμία με την ψυχολογία στα ύψη, αφού την περασμένη αγωνιστική είχε επικρατήσει επί της ΑΕΚ, ανεβαίνοντας στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Η αυτοπεποίθησή του τονώθηκε ακόμα περισσότερο λόγω του γρήγορου γκολ που κατάφερε να σκοράρει (εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ναμπί στο 11′) κι αυτό του έδωσε την ώθηση για να βάλει τη μπάλα κάτω και να ξεδιπλώσει τις ποδοσφαιρικές του αρετές, χάνοντας αρκετές σημαντικές ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματά του.

Όλα αυτά ωστόσο ίσχυσαν πρακτικά μέχρι τα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου. Ο Μάντζιος ανακάτεψε γρήγορα την τράπουλα, περνώντας στο παιχνίδι τον Βασιλόγιαννη αντί του Τιρόνε (37′) κι η δικαίωση δεν άργησε να έρθει. Λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι, ο 28χρονος μέσος κέρδισε το πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Τουράμ στις καθυστερήσεις (45+1′).

Η εξέλιξη αυτή άλλαξε ριζικά τα δεδομένα, αφού στο δεύτερο ημίχρονο ουσιαστικά εμφανίστηκε μονάχα μία ομάδα στο χορτάρι. Οι γηπεδούχοι έδρεψαν τους καρπούς της κυριαρχίας τους στο 59′, με τον Δημούτσο να πετυχαίνει το 2-1 και θα μπορούσαν να ανεβάσουν ψηλότερα τον δείκτη του σκορ, αφού ο ΟΦΗ ήταν σε παθητικό ρόλο μέχρι το 80′. 

Με τη νίκη της αυτή η Λαμία έφτασε τους 17 βαθμούς και με τη φόρα που έχει πάρει, δικαιούται να αισιοδοξεί για το μέλλον.

Λαμία: Θεοδωρόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Σκαρντοβέλι, Ρόμανιτς (83′ Τζανετόπουλος), Δημούτσος, Μπεχαράνο, Σκόνδρας, Τουράμ, Ντελ Πίνο (36′ Βασιλόγιαννης), Καραμάνος (90′ + 3′ Σάλιακας)

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Μπράουν (66′ Κουτρουμπής), Κοροβέσης, Σακόρ, Τσιλιανίδης, Γιαννούλης, Μαρινάκης, Νέιρα, Μάνος, Ναμπί (13′ Στάικος), Σεμέντο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.