Σχένκεφελντ: “Να φτιάξουμε ένα σερί νικών”

Για το άγχος που υπήρχε στο "στρατόπεδο" του Παναθηναϊκού για τη νίκη στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και τα σημαντικά παιχνίδια που ακολουθούν μίλησε ο Μπαρτ Σχένκεφελντ σε δηλώσεις που έκανε στην ιστοσελίδα trifilara.gr. 

Για το άγχος που υπήρχε στο “στρατόπεδο” του Παναθηναϊκού για τη νίκη στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και τα σημαντικά παιχνίδια που ακολουθούν μίλησε ο Μπαρτ Σχένκεφελντ σε δηλώσεις που έκανε στην ιστοσελίδα trifilara.gr

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ολλανδού στόπερ του Παναθηναϊκού: 

Για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης: 

«Είδα τους συμπαίκτες του λίγο κουρασμένους κι αγχωμένους προς το τέλος του αγώνα. Ο αντίπαλος μας πίεσε λίγο παραπάνω. Αν δεν πετύχεις το δεύτερο γκολ σε τέτοιου είδους αγώνες, κρατάς “ζωντανή” την άλλη ομάδα και της δίνεις την ελπίδα πως μπορεί να σε ισοφαρίσει. Υπήρχε άγχος, όμως στο τέλος της ημέρας και ειδικά σε τέτοια ματς θα πρέπει να βάζουμε λίγο παραπάνω ενέργεια στο παιχνίδι μας. Είμαι πάντως χαρούμενος και περήφανος για τους τρεις βαθμούς που πήραμε κι αυτό είναι το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή»

Για τα δύο αγωνιστικά πρόσωπα του Παναθηναϊκού: 

«Στο πρώτο μέρος είχαμε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και φτιάξαμε μεγάλες ευκαιρίες, αλλά έπρεπε να σκοράρουμε για να “σκοτώσουμε” και να τελειώσουμε το παιχνίδι. Δεν το κάναμε κι εκεί θα πρέπει να δουλέψουμε λίγο παραπάνω. Όταν δημιουργείς τόσες ευκαιρίες, πρέπει και να τελειώνεις τον αγώνα και τη νίκη. Σίγουρα πάντως όλο αυτό δείχνει κι ότι αποκτάμε σιγά-σιγά λίγο πιο δυνατή νοοτροπία, για να παίρνουμε νίκες και σε αγώνες που δεν έχουμε τόσο καλή εικόνα σε όλο το ματς».

Για τους αγώνες που ακολουθούν: 

«Έχουμε μπροστά μας το δεύτερο ματς στο Κύπελλο (σ.σ. Παναχαϊκή) όπου πρέπει να είμαστε το ίδιο σοβαροί για να ολοκληρώσουμε την πρόκρισή μας και μετά μας περιμένει ένα ακόμη, μεγάλο τεστ στο Βόλο. Δεν πρέπει να μείνουμε πολύ σε αυτή τη νίκη που κάναμε. Πήραμε ένα σημαντικό τρίποντο, όμως πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτά τα ματς και να πάρουμε τις νίκες. Και κυρίως, θα πρέπει κάποια στιγμή να αρχίσουμε να φτιάχνουμε ένα σερί νικών για να βελτιώσουμε τη βαθμολογία μας και να μπούμε στην εξάδα των πλέι-οφς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.