Άρτσε στα κανάλια Novasports: “Έπαιξα όσο άντεχε το σώμα μου” (video)

Ο πρωταγωνιστής του Πανιώνιου στο ματς με τον Άρη, Πέδρο Άρτσε μίλησε στα κανάλια Novasports και τον Αποστόλη Λάμπο για τον "πολύτιμο" βαθμό που πήρε η ομάδα του στο παιχνίδι με τους "κίτρινους".

Ο πρωταγωνιστής του Πανιώνιου στο ματς με τον Άρη, Πέδρο Άρτσε μίλησε στα κανάλια Novasports και τον Αποστόλη Λάμπο για τον “πολύτιμο” βαθμό που πήρε η ομάδα του στο παιχνίδι με τους “κίτρινους”.
 
“‘Ηταν πολύ θετικό αποτέλεσμα, πλησιάσαμε τόσο πολύ στη νίκη και είχαμε ένα προβάδισμα, όμως παίξαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα. Είμαι χαρούμενος γιατί μετά από απουσία ενός μήνα, κατάφερα να αγωνιστώ και να σκοράρω. Έπαιξα όσο θα άντεχε το σώμα μου. Άντεξα 70 λεπτά και προσπάθησα για το καλύτερο”, είπε μεταξύ άλλων ο Άρτσε, ενώ αναφορικά με το άγχος και την πίεση που υπάρχει στους “κυανέρυθρους”, τόνισε:

“Μας απασχολεί στα αποδυτήρια. Είχαμε την ευκαιρία με μια νίκη να σβήσουμε το μείον. Η εμφάνιση μας στο ματς με τον Άρη ήταν μια συνέχεια των τελευταίων αγώνων. Πιστεύω ότι θα έρθουν στην πορεία οι βαθμοί που θέλουμε”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.