Υπογράφει ο Τσιγκρίνσκι

Τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι στην ΑΕΚ, με τον Ουκρανό παίκτη να περνάει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο.

Τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι στην ΑΕΚ, με τον Ουκρανό παίκτη να περνάει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο. Ο πρώην κεντρικός αμυντικός της Ντνίπρο βρίσκεται στην Αθήνα από το βράδυ της Παρασκευής και το Σάββατο αναμένεται να βρεθεί στα γραφεία των «κιτρινόμαυρων», προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Με αυτή τη μετεγγραφή θα κλείσει και το θέμα του κεντρικού αμυντικού, με τους «κιτρινόμαυρους» να στρέφουν στη συνέχεια την προσοχή του στην υπόθεση του επιθετικού περιοχής. Ο Τιμούρ Κετσπάγια μελετάει τις περιπτώσεις των παικτών, που έχουν ξεχωρίζει οι Ντούσαν Μπάγεβιτς και Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, προκειμένου να κάνει τις σχετικές εισηγήσεις το προσεχές χρονικό διάστημα. 

Στόχος των ιθυνόντων της ΑΕΚ είναι να τελειώσουν με τις περισσότερες μετεγγραφές της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, πριν την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Ο Γεωργιανός τεχνικός θα έχει την ευκαιρία κατά το διάστημα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας να διαπιστώσει το αν θα χρειαστεί η ομάδα του περεταίρω ενίσχυση. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.