Χατζί Σάφι και Σις “βλέπει” η ΑΕΚ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του novasports.gr η Ένωση, εκτός απ' τον Ινσούα εξετάζει για το αριστερό άκρο της άμυνας τον διεθνή Ιρανό Χατζί Σάφι και τον επίσης διεθνή Σενεγαλέζο Σις.

Μετά τους Βασίλη Μπάρκα και Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι η ΑΕΚ δεν θέλει να χάσει χρόνο και ήδη ετοιμάζει την τρίτη της κίνηση, η οποία όλα δείχνουν πως θα είναι είτε στην κορυφή της επίθεσης, είτε στο αριστερό άκρο της άμυνας. Το όνομα του Εμμανουέλ Ινσούα ήταν το πρώτο που είδε το φως της δημοσιότητας, μεταξύ αυτών που εξετάζουν στην Ένωση, αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες του novasports.gr δεν είναι το μοναδικό, αφού υπάρχουν ακόμα δύο διεθνείς ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο στόχαστρο των “κιτρινόμαυρων”.

Ο πρώτος είναι ο 26χρονος Ιρανός Εχσάν Χατζί Σάφι, ο οποίος φοράει τη φανέλα της Φρανκφούρτης στη β΄κατηγορία Γερμανίας και προέρχεται από γεμάτη σεζόν αφού φέτος αγωνίστηκε σε 27 αγώνες σκοράροντας μάλιστα και δύο φορές. Από το 2010 μάλιστα αποτελεί σταθερό μέλος της Εθνικής ομάδας του Ιράν, ενώ στα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018 έχει 7 συμμετοχές και επίσης 2 γκολ.

Ο δεύτερος είναι ο, επίσης διεθνής με την Σενεγάλη, Σαλιού Σις. Ο αμυντικός της Βαλανσιέν, στα 26 του χρόνια, αποτελεί μέλος της γαλλικής ομάδας από τη σεζόν 2013/14, ενώ πριν φορέσει τη φανέλα του συγκεκριμένου συλλόγου αγωνιζόταν στη Νορβηγική Τρόμσο. Φέτος είχε 14 συμμετοχές με τους Γάλλους, όλες στο αρχικό σχήμα, ενώ χρίστηκε και δύο φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα της πατρίδας του, στο πλαίσιο των προκριματικών του παγκοσμίου κυπέλλου.

Τόσο ο Ινσούα, όσο και ο Χατζί Σαφί με τον Σις αποτελούν περιπτώσεις που εξετάζουν οι “κιτρινόμαυροι” για το αριστερό άκρο της άμυνας και τις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.