Στη λίστα της ΑΕΚ και ο Οσβάλντο

Την περίπτωση του Πάμπλο Οσβάλντο φέρεται να εξετάζει η ΑΕΚ για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Την περίπτωση του Πάμπλο Οσβάλντο φέρεται να εξετάζει η ΑΕΚ για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν εντάξει το όνομα του 30χρονου επιθετικού στη μετεγγραφική τους λίστα και εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθούν για την απόκτησή του. Ο Ιταλός επιθετικός με αργεντίνικες ρίζες, έχει μείνει ελεύθερος από τη Μπόκα Τζούνιορς, στην οποία αγωνίζονταν μέχρι πρόσφατα. Κατά τη διάρκεια της καριέρα του έχει φορέσει τις φανέλες των Φιορεντίνα, Μπολόνια, Εσπανιόλ, Ρόμα, Σαουθάμπτον, Γιουβέντους, Ίντερ και Πόρτο. 

Οι ιθύνοντες των «κιτρινόμαυρων» εξετάζουν παράλληλα και άλλες περιπτώσεις επιθετικών και σύντομα αναμένονται εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα. Ο Τιμούρ Κετσπάγια, έχει επαφές με τους Ντούσαν Μπάγεβιτς και Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, προκειμένου να καταλήξουν στην καλύτερη λύση, για τη γραμμή κρούσης της Ένωσης, εν όψει της νέας σεζόν. Στόχος τους είναι να έχει τελειώσει το συγκεκριμένο θέμα, πριν την αναχώρηση της αποστολής για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Πολωνία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.