Επιμένει για Φλέτσερ, σε αναμονή ο Μπαλντέ

Η ΑΕΚ θέλει το μεγάλο "μπαμ" με τον Σκωτσέζο, αλλά αν δεν τα καταφέρει θα στραφεί είτε στη λύση του Σενεγαλέζου, είτε ακόμα και στον δανεισμό του Τζούριτς.

Από τη στιγμή που έγινε η πρώτη επαφή της ΑΕΚ με την πλευρά του Στίβεν Φλέτσερ είναι απολύτως λογικό να έχουν μείνει σε δεύτερη μοίρα όλες οι υπόλοιπες κινήσεις της Ένωσης για επιθετικό. Το όνομα του διεθνή Σκωτσέζου στράικερ, ο οποίος σε λίγες μέρες μένει ελεύθερος από τη Σάντερλαντ, μπορεί να φέρει ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας και συγχρόνως το πιο πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του Τιμούρ Κετσπάγια. Για τον λόγο αυτό, παρά το γεγονός ότι χαρακτηρίζεται πολύ δύσκολη η περίπτωσή του, οι άνθρωποι του Δικεφάλου έχουν αποφασίσει να την “παλέψουν” μέχρι τέλους. Οι τελευταίες πληροφορίες μάλιστα θέλουν τους “κιτρινόμαυρους” να καταθέτουν επίσημη πρόταση στον Φλέτσερ για να τον ντύσουν με τη φανέλα της ομάδας. Γνωρίζουν καλά ότι δεν θα είναι εύκολο να τον πείσουν να αγωνιστεί στη χώρα μας, αλλά δεν κρύβουν πως θα κάνουν ό, τι είναι δυνατόν προκειμένου να αποτελέσει την πιο “ηχηρή” μετεγγραφή της ομάδας.

Σε ότι αφορά στις εναλλακτικές λύσεις για τη γραμμή κρούση σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η περίπτωση Φλέτσερ, ο Ιμπραήμα Μπαλντέ είχε νέα επαφή με τους υπεύθυνους της Ένωσης και παραμένει ο επικρατέστερος για να φορέσει τα κιτρινόμαυρα. Είναι άλλωστε ένας ποδοσφαιριστής που τον πιστεύουν στην ΑΕΚ και εκτός των άλλων έχει ήδη μείνει ελεύθερος από την Κράσνονταρ. Πάντα στο “κάδρο” παραμένει και ο Μίλαν Τζούριτς, με την Ένωση πάντως να συζητάει αποκλειστικά και μόνο το ενδεχόμενο δανεισμού του από την Τσεζένα και όχι τη μετεγγραφή του Βόσνιου άσου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.