Κυκλοφορούν την Πέμπτη τα εισιτήρια με Άλκμααρ

Γενική είσοδο 10 ευρώ (πλην των θυρών 10 και 3) όρισε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το πρώτο εν Ελλάδι φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Άλκμααρ.

Γενική είσοδο 10 ευρώ (πλην των θυρών 10 και 3) όρισε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το πρώτο εν Ελλάδι φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Άλκμααρ. Τα εισιτήρια της αναμέτρησης θα κυκλοφορήσουν την ημέρα του αγώνα, ενώ στο συγκεκριμένο παιχνίδι οι Πράσινοι θα φορέσουν για πρώτη φορά τη νέα τους φανέλα.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει: 

” Tην ημέρα του αγώνα θα διατίθενται στους φιλάθλους της ομάδας τα εισιτήρια του πρώτου φετινού εντός έδρας φιλικού της αγώνα
Την Πέμπτη 20 Ιουλίου στις 21:00 ο Παναθηναϊκός θα δώσει τον πρώτο του φετινό φιλικό αγώνα στη Λεωφόρο με αντίπαλο την Ολλανδική ΑΖ Αλκμάαρ. Τα εισιτήρια για τον αγώνα αυτό θα διατίθενται στην τιμή των € 10 για όλες τις Θύρες του γηπέδου πλην των Θυρών 10 (20 €) και 3 (30 €).

Η διάθεση θα πραγματοποιείται μόνο την ίδια την ημέρα του αγώνα (Πέμπτη, 20 Ιουλίου) ηλεκτρονικά από τις 10:30 και από τα εκδοτήρια από τις 18:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Την ίδια ημέρα η διάθεση των καρτών διαρκείας θα πραγματοποιείται κανονικά βάσει προγράμματος ηλεκτρονικά και από τα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 09:30 μέχρι τις 17:00 “. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.