ΑΕΚ: Θυμήθηκε το ταξίδι στην Πόλη ο Νικολαΐδης (video)

Στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Ντέμης Νικολαΐδης ανέβασε ένα βίντεο και θυμήθηκε το ταξίδι της ΑΕΚ στην Κωνσταντινούπολη πριν από 20 χρόνια.

Με βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Ντέμης Νικολαΐδης γύρισε 20 χρόνια πίσω στο ταξίδι της ΑΕΚ στην Πόλη. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ένωσης αναφέρθηκε στις συγκινητικές στιγμές που έζησε η ομάδα στην Κωνσταντινούπολη για τα 80 χρόνια από την ίδρυση της.

«Τι μου έρχεται όταν σκεφτώ το ταξίδι που κάναμε στην Κωνσταντινούπολη για τα 80 χρόνια; Πάρα πολλές εικόνες. Πολλές. Ο Πατριάρχης, ο λόγος που έβγαλε, η επίσκεψη που πήγαμε με όλη την ομάδα στην Αγιά Σοφιά. Συγκίνηση μεγάλη. Το φιλικό που παίξαμε, ο κόσμος που ήρθε. Νιώσαμε όλοι όμορφα σε αυτό το ταξίδι. Είχαμε πάει επίσκεψη στα γραφεία του Πέρα Κλουμπ. Μετά θυμάμαι και το δεύτερο παιχνίδι εδώ που είχε έρθει η Γαλατάσαραϊ. Αλλά εντάξει, το εκεί ήταν πολύ συγκινητικό. Και τώρα που ήρθαν τα 100 χρόνια, όλος ο κόσμος ήρθε στο γήπεδο, ανεξάρτητα από τις εκδηλώσεις, πολλά σάιτ και Μέσα κάνανε αφιερώματα. Όλοι εμείς που είμαστε ΑΕΚτζήδες, 100 χρόνια είναι ένας αιώνας. Εγώ είμαι 50, η ΑΕΚ έχει τα διπλάσια χρόνια από μένα. Είμαι και ένα μικρό κομμάτι της ιστορίας της, οπότε νιώθω ακόμα καλύτερα», είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής των καναλιών Novasports και του Monday FC.

Δείτε το βίντεο:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.