ΠΑΟΚ: Νέα συνεργασία για τον «Δικέφαλο»

Άλλη μία - πρωτοπόρο για τα ελληνικά δεδομένα - συνεργασία ανακοίνωσαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ αποτελεί την πρώτη κίνηση της πλατφόρμας ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων στην Ελλάδα Millionero με τις δύο πλευρές να προβαίνουν στις σχετικές ανακοινώσεις.

Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι του «Δικεφάλου»: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την Millionero, μία από τις πιο εύχρηστες και φιλικές προς τον χρήστη πλατφόρμες ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων στον κόσμο.

Η Millionero είναι η πιο user-friendly πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων, ιδανική για αρχάριους στον κόσμο των crypto coins, προσφέροντας στον χρήστη την δυνατότητα με εύκολα, απλά και γρήγορα βήματα να αγοράσει BitcoinsEthereum και άλλα κρυπτονομίσματα. Αντιλαμβανόμενη πλήρως τις ανάγκες των χρηστών, η Millionero δημιούργησε μία εύχρηστη πλατφόρμα, ώστε οποιοσδήποτε να μπορεί να ασχοληθεί χωρίς προβλήματα με τον κόσμο των κρυπτονομισμάτων.

Millionero δραστηριοποιείται κυρίως στις αγορές τις Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Ασίας, έχοντας χιλιάδες χρήστες, δημιουργώντας μία κοινότητα που καθημερινά κάνει όγκο συναλλαγών πάνω από 500 εκατομμύρια δολάρια.

Το Millionero προσφέρει υπηρεσίες, όπως άμεση διαπραγμάτευση, διαπραγμάτευση με μόχλευση έως και 100x, δυνατότητα αντιγραφής συναλλαγών για χρήστες που θέλουν να αντιγράψουν τις συναλλαγές των κορυφαίων traders και ένα πρόγραμμα ανταμοιβής, όπου μοιράζει το 55% της αμοιβής συναλλαγών πίσω στους χρήστες.

Παράλληλα η Millionero παρέχει υψηλού επιπέδου ασφάλεια σε όλες τις συναλλαγές μεταξύ των χρηστών της.

Η Millionero αποφάσισε να επεκταθεί στην ελληνική αγορά, αναπτύσσοντας το δίκτυό της και στην χώρα μας κι επέλεξε τον ΠΑΟΚ για την πρώτη της κίνηση. Οι φίλοι του Δικεφάλου, που θα εγγραφούν στη Millionero μέσω αυτού του linκ, θα λάβουν μία εφ’ όρου ζωής έκπτωση 10% στην προμήθεια των συναλλαγών κι ένα μπόνους 100 δολαρίων, το οποίο θα ξεκλειδώσει μετά από έναν συγκεκριμένο αριθμό συναλλαγών».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.