Βόλος-Ατρόμητος 2-2: Άπαντες ευΧαριστημένοι (highlights)

Ο βαθμός της ισοπαλίας διατηρεί τον Ατρόμητο στην πρώτη θέση των play outs και τον Βόλο σε σταθερή απόσταση από τις θέσεις υποβιβασμού.

Βόλος και Ατρόμητος πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) στο κεκλεισμένων θυρών Πανθεσσαλικό στάδιο (λόγω μη τοποθέτησης καμερών) για την αγωνιστική των play outs και έμειναν ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, καθώς οι γηπεδούχοι που είχαν το απόλυτο στα τρία προηγούμενα παιχνίδια τους, συνέχισαν αήττητοι και έμειναν με σταθερή απόσταση από την ζώνη του υποβιβασμού, ενώ οι φιλοξενούμενοι παραμένουν στην έβδομη θέση της βαθμολογίας (34β.).

Η ομάδα του Περιστερίου προηγήθηκε στο 18′. Σε κόρνερ του Βόλου η άμυνα των φιλοξενουμένων “έκλεψε” τη μπάλα, βγήκε στην αντεπίθεση με τον Ανγκιέλσκι που πάσαρε στον Αθανασίου και με πλασέ και νίκησε τον γκολκίπερ του Βόλου για το 0-1. 

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, ο Βόλος ισοφάρισε. Ο Γκαρσία κέρδισε πέναλτι από μαρκάρισμα του Αθανασίου. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση ο Μαρκετζάνι απέκρουσε σε πρώτη φάση, αλλά ο επιθετικός του Βόλου πήρε το ριμπάουντ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι δημιούργησαν την πρώτη ευκαιρία. Ο Ασεχνούν εκτός περιοχής με σουτ προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον γκολκίπερ του Ατρόμητου που έκανε αποτελεσματική επέμβαση, παραχωρώντας κόρνερ. 

Ο Ατρόμητος ανέκτησε το προβάδισμα του σκορ στο 70′, με εύστοχη εκτέλεση πέναλντι του Ανγκιελέσκι. Ο ίδιος παίκτης σούταρε προς την εστία η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Σιέλη και ο διαιτητής Μαλούτας που έλεγξε την φάση στο VAR, καταλόγισε την παράβαση.

Στο 80′ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με την αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Γκλάβτσιτς με εκτέλεση λίγο έξω από την περιοχή και περνώντας την μπάλα πάνω από το τοίχος του Ατρομήτου. 

ΒΟΛΟΣ: Κόβατς, Λούνα, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Μύγας, Ντε Καμπς (89′ Μπαριέντος), Γκλάβτσιτς, Μπερτόγλιο (72′ Τρουιγιέ), Κόμπα, Ασεχνούν (93′ Ποπέσκου), Γκαρσία. 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μαρκετζιάνι, Γκονθάλεθ, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Αθανασίου, Τριμμάτης, Κούντε (7′ Καραμάνης), Καμαρά, Βρακάς (83′ Ρομπάιγ), Ανγκιέλσκι (70′ Βέργος), Βαλένσια. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.