Ντεσπόντοφ: “Αυτός που σηκώνει το τρόπαιο νιώθει το πιο ωραίο συναίσθημα-Να παλέψουμε για αυτό, να δώσουμε το 100%” (video)

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ παρέλαβε τα βραβεία Stoiximan Player of the Month για τους μήνες Δεκέμβριο και Ιανουάριο

Δύο βραβεία για τον Κίριλ Ντεσπόντοφ. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ παρέλαβε τα βραβεία Stoiximan Player of the Month για τους μήνες Δεκέμβριο και Ιανουάριο.

Οι δηλώσεις του Ντεσπόντοφ στο βίντεο της διοργανώτριας Αρχής του Πρωταθλήματος έχουν ως εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω όσους με ψήφισαν. Είμαι πολύ χαρούμενος που κατέκτησα αυτά τα βραβεία, τα οποία μου δίνουν δύναμη και αυτοπεποίθηση αλλά ταυτόχρονα νιώθεις πίεση για να δουλεύεις περισσότερο και να γίνεσαι καλύτερος μέρα με την μέρα. Για άλλη μια φορά ευχαριστώ τους φιλάθλους που με ψήφισαν”.

Πρόσθεσε: “Αγωνιζόμαστε για τους φιλάθλους που είναι πολύ σημαντικοί. Μπορώ να πω ότι αυτοί ήταν πολύ καλοί μήνες για μένα, γιατί σε αυτούς τους δύο μήνες άρχισα να αποδίδω καλά, να είμαι πιο δεμένος με την ομάδα και ήταν δύο πραγματικά καλοί μήνες. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν οι δύο καλύτεροι μήνες της καριέρας μου, γιατί και στο παρελθόν υπήρχαν μήνες που σκόραρα και έδινα ασίστ αλλά αυτούς του δύο μήνες έδειξα ότι είμαι δεμένος με την ομάδα και άρχισα να γίνομαι πιο καλός στο πρωτάθλημα”.

Συμπλήρωσε: “Πρέπει να παίζουμε με το ίδιο πάθος, να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε αγώνα και να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι επειδή είμαστε μια ομάδα που μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Να αγωνιστούμε με πάθος και με κίνητρο γιατί αυτός που σηκώνει το τρόπαιο νιώθει το πιο ωραίο συναίσθημα. Να παλέψουμε για αυτό, να δώσουμε το 100% και το πιο σημαντικό είναι να το πιστέψουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.