Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. «Θύρα 4»: «Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Τούμπα» (video)

Ανακοίνωση - προσκλητήριο εξέδωσαν οργανωμένοι οπαδοί του «Δικεφάλου» για την αποψινή αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας

Ο ΠΑΟΚ, μετά τη νίκη στη Λεωφόρο επί του Παναθηναϊκού, επιστρέφει στο γήπεδο της Τούμπας για να υποδεχθεί στις 19:30 (NOVASPORTS Prime) τη Λαμία στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής για τα Play Offs της Stoiximan Super League.

Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. «Θύρα 4» εξέδωσε ανακοίνωση – πρόσκληση προς τους φίλους της ομάδας προκειμένου να ενισχύσουν την προσπάθεια του Ράζβαν Λουτσέσκου και των ποδοσφαιριστών του αναφέροντας τα εξής: «ΘΥΡΑ 4 – ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Μετά και το άκρως πορωτικό (με βουλγάρικη υπογραφή) διπλό στη Λεωφόρο, ο Π.Α.Ο.Κ. δείχνει φέτος πως δεν τα παρατάει και κυνηγάει με λύσσα δύο στόχους. Χρέος μας ως οπαδοί να στηρίξουμε την ομάδα μέχρι τέλους με όλες μας τις δυνάμεις. Παρά το γεγονός ότι είχαμε κάποιες άσχημες στιγμές μέσα στη χρονιά, οι οποίες και πλήγωσαν τον κόσμο, οι παίκτες και ο μάγκας προπονητής μας δίνουν ότι έχουν στο γήπεδο και τους το αναγνωρίζουμε. Αυτό πρέπει να φανεί ξεκάθαρα και έμπρακτα στα εναπομείναντα παιχνίδια, αρχής γενομένης από το ματς αύριο στις 19:30 με τη Λαμία.

Με δεδομένο ότι ο Π.Α.Ο.Κ. πορεύεται μόνος του και κανένας δεν θα του χαριστεί, σε αντίθεση με τον βασικό του συνδιεκδικητή , κάθε ένα από τα 8 παιχνίδια μέχρι το τέλος λογίζονται ως τελικοί. Καλό θα είναι ο ΛΑΟΣ μας να κλείσει τα αυτιά και τα μάτια στους φαφλατάδες των διαφόρων μέσων και να ξεχάσει προς στιγμήν την Ευρώπη και την εκστρατεία στο Βέλγιο, γιατί αύριο έχουμε αγώνα. Συνεχίζουμε προσηλωμένοι στους στόχους μας και προσγειωμένοι στο έδαφος ώστε ο Μάιος να μας βρει τροπαιούχους. Στον ΠΑΟΚτσή δεν ταιριάζει η αλαζονεία, είναι γνωστό ότι όσες φορές αντιμετωπίσαμε τα πράγματα έτσι το πληρώσαμε ακριβά.

Για να δώσουμε τη μάχη στη Φιλαδέλφεια χρειαζόμαστε το τρίποντο αύριο, σε μια γεμάτη Τούμπα που τα τσιμέντα θα τρίζουν. Ο ΛΑΟΣ πρέπει να κάνει το χρέος του και να δώσει φτερά στην ομάδα, καθώς οι μεγάλες μάχες είναι μπροστά μας.

ΛΑΕ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΑΥΡΙΟ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.