Σβαμπ: “Θα πατήσουμε πάνω τους και θα νικήσουμε!” (vid)

Το ηχηρό μήνυμα κατά την αρχηγική ομιλία του Στέφαν Σβαμπ στους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, πριν τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό την περασμένη Κυριακή (31/3)

“Όλα είναι θέμα νοοτροπίας”, είναι το χαρακτηριστικό συνοδευτικό σχόλιο σε ένα μικρής διάρκειας, αλλά γεμάτο ένταση βίντεο, που ανέβασε πριν λίγη ώρα σήμερα (2/4) η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον επίσημο λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Στο βίντεο πρωταγωνιστής είναι ο Στέφαν Σβαμπ, ο οποίος με την ιδιότητα του αρχηγού μιλάει σε υψηλό τόνο στους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, πριν τον αγώνα του “Δικέφαλου” με τον Παναθηναϊκό την περασμένη Κυριακή (31/3), στέλνοντάς τους ηχηρό μήνυμα σχετικά με το πώς πρέπει να αγωνιστούν για να πάρουν τη νίκη.

Ο Στέφαν Σβαμπ τόνισε με έμφαση σε αυτή την ομιλία προς τους υπόλοιπους “ασπρόμαυρους”: “Μεγάλο παιχνίδι, εντάξει; Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα, αλλά πρέπει να είμαστε μια τεράστια ομάδα. Έχουμε ήδη δείξει ορισμένες φορές πως είμαστε μια τεράστια ομάδα. Ξέρετε πώς θα είμαστε τεράστια ομάδα; Αν βάλουμε όλο το πάθος μας, την ενέργειά μας, την επιθετικότητά μας και την έντασή μας στον αγωνιστικό χώρο, όπως κάναμε στο προηγούμενο παιχνίδι (σ.σ. αυτό με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ στην Τούμπα)”.

Και κατέληξε, φτάνοντας να γίνει ακόμη πιο ξεσηκωτικός για τους υπόλοιπους: “Σε όλα τα γ@@@@@@α ευρωπαϊκά παιχνίδια δεν παίξαμε στο 100%, αλλά στο 110%! Αυτό θα κάνουμε και σήμερα και θα τους νικήσουμε. Θα πατήσουμε πάνω τους και θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Όλοι μαζί: Ένα, δύο, τέσσερα, ΠΑΟΚ!”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.