ΑΕΚ: Οι αλλαγές που έκριναν παιχνίδια (videos)

«Όταν καίει η μπάλα» ο Ματίας Αλμέιδα έχει τον τρόπο να «πάρει» τα παιχνίδια και να γλιτώσει η ομάδα του την ήττα.

Καθοριστική ήταν η παρέμβαση του Ματίας Αλμέιδα στο ντέρμπι της Κυριακής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Το παιχνίδι εκείνη τη στιγμή ήταν μηδέν, όταν στο 70’ αποφάσισε να ρίξει στο ματς τον Μάνταλο και τον Ελίασον, αλλαγή που τον δικαίωσε καθώς στις καθυστερήσεις ο Σουηδός εξτρέμ σκόραρε, παίρνοντας την ασίστ από τον Έλληνα άσο. Ωστόσο, δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο.  

Η αρχή έγινε στην εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Πανσερραϊκό (1-1). Το σκορ εκείνη τη στιγμή, ήταν 0-1, όταν στο 71’ ο Αλμέιδα πέρασε στο παιχνίδι τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Επιλογή που τον δικαίωσε, καθώς ο Σέρβος μεσοεπιθετικός σκόραρε στο 78’ και γλίτωσε την ΑΕΚ από την ήττα.

Στις 3 Σεπτεμβρίου του 2023 η ΑΕΚ πήρε τη νίκη στο Πανθεσσαλικό απέναντι στον Βόλο. Με το σκορ να βρίσκεται στο 2-2, ο Ματίας Αλμέιδα αποφάσισε στο 77′ να περάσει στο παιχνίδι τον Νορντίν Άμραμπατ. Ο Μαροκινός επιθετικός κέρδισε πέναλτι στο 88’ και το εκτέλεσε στις καθυστερήσεις, «χαρίζοντας» το τρίποντο στην ομάδα του (2-3).  

Στις 28 Σεπτεμβρίου του 2023, η ΑΕΚ αντιμετώπισε τον Ατρόμητο στην «OPAP ARENA». Το σκορ τότε βρισκόταν στο 1-1, όταν ο Αλμέιδα αποφάσισε να περάσει στο 60’ τον Γκατσίνοβιτς. Στις καθυστερήσεις ο Μάνταλος κέρδισε πέναλτι, με τον Σέρβο να εκτελεί και να «χαρίζει» τη νίκη στην ομάδα του.  

Άλλο ένα ματς που έδωσε βαθμούς στην Ένωση ήταν αυτό κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στις 28 Φεβρουαρίου του 2024. Με το σκορ τότε να βρίσκεται στο 1-2 από το πρώτο ημίχρονο, ο Αλμέιδα παίρνει την απόφαση να βάλει στο παιχνίδι τον Μάνταλό και τον Λιούμπισιτς. Ο Αργεντινός τεχνικός δικαιώθηκε για ακόμα μια φορά, μιας και ο Έλληνας άσος έδωσε την ασίστ στον Πόνσε και σκόραρε (2-2 στο 69’, 4-2 στο 77’), ενώ ο Λιούμπισιτς σκόραρε για το 3-2 στο 74’. Η ΑΕΚ πήρε τη νίκη με 4-2.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.