Βόλος – Κηφισιά 4-1: Γκολ, θέαμα και χαμένο πέναλτι στη μάχη της παραμονής (highlights)

Γκολ, θέαμα και εξαιρετική εμφάνιση του Βόλου που από το πρώτο ημίχρονο «καθάρισε» το ματς.

Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και στη δεύτερη αγωνιστική των Playouts της Stoiximan SuperLeague 1, μεγάλος νικητής ήταν ο Βόλος, σε ένα παιχνίδι που τα είχε κυριολεκτικά όλα.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο παιχνίδι δεν άργησε να έρθει και ένα λεπτό από την έναρξη της αναμέτρησης ο Γκαρσία, έπιασε την κεφαλιά από τη σέντρα του Λούνα, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αναγνωστόπουλου. Το δυνατό ξεκίνημα του Βόλου είχε αποτέλεσμα καθώς δύο λεπτά μετά, η σέντρα του Ασεχνούν, κόντραρε και ενώ προσωρινά διώχτηκε από τον Αναγνωστόπουλο, κατέληξε στα πόδια του Κόμπα και αυτός με ψύχραιμο σουτ την έστειλε στα δίχτυα.

Οι παίκτες του Κόντη δε σταμάτησαν εκεί! Στο 11΄ λεπτό ο Γκαρσία με κεφαλιά από εκτέλεση φάουλ του Γκλάβτιτς νίκησε τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς και έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Η πρώτη ευκαιρία με καλές προϋποθέσεις για τους φιλοξενούμενους έγινε στο 15΄ όταν το σουτ του Οζέγκοβιτς μέσα από την περιοχή μπλόκαρε σταθερά ο Κόβατς. Η Κηφισιά ανέβασε τον ρυθμό της και ο Σέρβος επιθετικός στο 33΄ πέτυχε το 13ο του γκολ στην εφετινή χρονιά, ύστερα από ωραίο γύρισμα του Σάντος, με πλασέ στην κίνηση. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να φέρουν και το παιχνίδι στα ίσια πριν το ημίχρονο, αλλά ο Κόβατς σταμάτησε και πάλι τον Οζεγκόβιτς. Ο Ισπανός επιθετικός τον γηπεδούχων όμως τους φύλαγε το καλύτερο για το τέλος του ημιχρόνου. Η ωραία αντεπίθεση και εξίσου ωραία σέντρα του Λούνα, είχε τελικό αποδέκτη τον Γκαρσία που δε δυσκολεύτηκε να πετύχει το 3-1.

Στην επανάληψη η Κηφισιά μπήκε με περισσότερη διάθεση και ένταση να κυνηγήσει το οτιδήποτε χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει κάποια σημαντική ευκαιρία. Ο ρυθμός όπως ήταν φυσικό έπεσε με την πρώτη μεγάλη ευκαιρία να έρχεται στο 68΄, όταν ο Αναγνωστόπουλος ήταν εκεί για να σταματήσει την κεφαλιά του Σιέλη και να αποσοβεί το 4-1. Οι Βολιώτες είχαν ευκαιρίες να διευρύνουν κι άλλο το προβάδισμα τους και τα κατάφεραν με τον Μωραΐτη στην πρώτη του επαφή με την μπάλα στο 85΄.

Οι φιλοξενούμενοι που στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαν απειλήσει, κέρδισαν πέναλτι στο 88΄ με τον Καλογερόπουλο να ανατρέπει τον Οζέγκοβιτς. Ο Σέρβος ανέλαβε και την εκτέλεση, ωστόσο ο Κόβατς απέκρουσε και κράτησε τη διαφορά στα τρία γκολ. Ενώ τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι έμειναν και με 10 παίκτες χάρις στην κόκκινη κάρτα που πήρε ο Ντε Καμπς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βόλος (Κόντης): Κόβατς, Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα, Ντε Καμπς, Γκλάβτσιτς (Τρουιγέ 90’+2΄), Κόμπα (Μπερτόγλιο 71΄), Ασεχνούν, Μύγας και Γκαρσία (Μωραΐτης 81΄)

Κηφισιά (Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Μιλίσεβιτς (Γιόβανσιτς 78΄), Καπάν, Τεξέιρα, Γκόμπελιτς (Τετέι 45΄), Σνάιντερλιν (Πρίτσας 64΄), Κανατζίγια (Σολόα 64΄), Μπιφουμά, Σάντος, Μενέντες (45′ Κλωναρίδης), Οζέγκοβιτς

Οι διαιτητές της αναμέτρησης:

Ιωάννης Παπαδόπουλος, Πολυχρόνης Κωσταράς, Λάζαρος Δημητριάδης

Τέταρτος διαιτητής: Σταύρος Τσιμεντερίδης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.