Άρης: Με τις καλύτερες των προϋποθέσεων… (video)

Τα δεδομένα για την ομάδα του Άκη Μάντζιου εν όψει της επιστροφής στην αγωνιστική δράση την Κυριακή κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας (31/03, Stoiximan Super League, 2η Αγωνιστική, 20:30, NOVASPORTS PRIME)

Μία και… σήμερα για την ολοκλήρωση της προετοιμασίας του Άρη για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων και τη συνέχεια στα Play Off της Stoiximan Super League.

Μετά κι από το κάλεσμα της ΠΑΕ προς τον κόσμο για την κυριακάτικη αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία, το πλέον θετικό για την τεχνική ηγεσία της ομάδας είναι το «λευκό» απουσιολόγιο εν όψει της 2ης αγωνιστικής του μίνι – πρωταθλήματος, στο οποίο οι «Κιτρινόμαυροι» πραγματοποίησαν ιδανικό ξεκίνημα περνώντας νικηφόρα από το γήπεδο της Τούμπας και τη νίκη επί του ΠΑΟΚ με 0-1.

Σε μια διαδικασία που αποτελεί κι άτυπη προετοιμασία εν όψει του σπουδαίου στόχου, του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, τόσο σε αγωνιστικό αλλά και σε ψυχολογικό επίπεδο, το ζητούμενο είναι το… καλύτερο δυνατό. Πάνω σ’ αυτήν τη λογική πορεύονται άπαντες στην ομάδα.

Όπως αναφέρουν σχετικά κι οι άνθρωποι του αγωνιστικού τμήματος: «Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Λαμία (31/03, 20:30), στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» (ενεργοποίηση, παιχνίδι τακτικής και τελειώματα φάσεων)».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.