Ολυμπιακός: Πόσο άλλαξε από την τελευταία νίκη στη Νέα Φιλαδέλφεια

O Oλυμπιακός, παραμένει η μοναδική ελληνική ομάδα που έχει κερδίσει στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Πόσο άλλαξαν οι «ερυθρόλευκοι» σε σχέση με το περσινό 3-1 της κανονικής περιόδου;

Την Κυριακή, οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούνται από την Ένωση, σε ένα ματς που θα κρίνει πολλά όσον αφορά το αν θα συνεχίσουν να λογίζονται ως διεκδικητές του τίτλου, καθώς η εντός έδρας ήττα την προηγούμενη αγωνιστική στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, έφερε την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ με την πλάτη στον τοίχο.

Την ημέρα του αγώνα, θα έχουν συμπληρωθεί 386 μέρες, από το περσινό 3-1 των Πειραιωτών στην OPAP Arena.

Ήταν 12 Μαρτίου του 2023, όταν ο Ολυμπιακός, με τον Μίτσελ τότε στον πάγκο, είχε επικρατήσει με 3-1 της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

Οι «ερυθρόλευκοι», έγιναν έτσι η πρώτη ομάδα που κέρδισε στο νεότευκτο «σπίτι» της ΑΕΚ και παραμένει η μοναδική που το έχει καταφέρει στις εγχώριες διοργανώσεις, καθώς όλες οι υπόλοιπες εντός έδρας ήττες του Δικέφαλου από τότε μέχρι σήμερα, ήταν από ομάδες του εξωτερικού.

Μπορεί να έχει περάσει κάτι παραπάνω από ένας χρόνος σε σχέση με εκείνο το ματς, όμως πολλά πράγματα έχουν αλλάξει στους «ερυθρόλευκους» από τότε και ελάχιστα στην ΑΕΚ!

Οι νικητές εκείνης της βραδιάς, είχαν παραταχθεί με τους Πασχαλάκη, Ροντινέι, Ντόη, Ο. Μπα, Ρέαμπτσουκ, Σαμασέκου, Χουάνγκ, Μπιέλ, Φορτούνη, Κανός και Μπακαμπού. Στον πάγκο ήταν οι Ελ Αραμπί, Βρουσάι, Μασούρας, Ρέτσος, Ραμόν, Χάμες, Βαλμπουενά και Κασάμι.

Από τους 20 του Μίτσελ εκείνο το βράδυ, παραμένουν στο ρόστερ μόνο οι οκτώ, εκ των οποίων οι τέσσερις είχαν ξεκινήσει: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ντόη, Φορτούνης, Ελ Αραμπί, Μασούρας, Ρέτσος και Τζολάκης.

Κανένας μάλιστα από τους σκόρερ εκείνου του αγώνα (ο Μπιέλ, από το σουτ του οποίου προήλθε το γκολ του Μουκουντί, ο Μπακαμπού και ο Κανός), δεν είναι πλέον κάτοικος Πειραιά.

Αρκετά διαφορετικά όσον αφορά αυτό τον τομέα, είναι τα πράγματα στην Ένωση, καθώς από τους 20 της αποστολής του περσινού 1-3, ο μοναδικός που δεν βρίσκεται σήμερα υπό τις οδηγίες του Αλμέιδα, είναι ο Μιλάντ Μοχαμάντι!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.