ΠΑΟΚ: Αποθέωση UEFA για “ασπρόμαυρο” πάθος και Κουλιεράκη (pics)

Η UEFA κάνει "σημαία" του Europa Conference League το πάθος των παικτών του ΠΑΟΚ στη ρεβάνς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αλλά και ειδική αναφορά στον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη

Το πάθος που επέδειξαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στη ρεβάνς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ (14/3) στην Τούμπα, για τους “16” του Europa Conference League, είναι ακόμη σημείο αναφοράς για τη διοργανώτρια αρχή της διοργάνωσης, την UEFA! Απόδειξη αποτελεί σημερινό (26/3) σχετικό ποστάρισμα στο λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Η UEFA, λοιπόν, σε αυτό το ποστάρισμα περιλαμβάνει πανηγυρικό στιγμιότυπο με πρωταγωνιστές τους Μπράντον Τόμας και Αντελίνο Βιεϊρίνια από το συγκεκριμένο παιχνίδι, μετά το γκολ του Ισπανού επιθετικού του ΠΑΟΚ, που ήταν το τρίτο κατά σειρά για την ομάδα του στο ματς, με συνοδευτικό σχόλιο που λέει πολλά για το πώς η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία αντιλαμβάνεται το ποδόσφαιρο: “Pure passion”! Δηλαδή, ως καθαρό, αγνό πάθος.

Σε άλλο ποστάρισμα, σε άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, επίσης στο λογαριασμό του Europa Conference League της UEFA, υπάρχει άλλη αναφορά σήμερα για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη. Αυτή έχει να κάνει με τις επιδόσεις του νεαρού κεντρικού αμυντικού του ΠΑΟΚ σε δύο… επιθετικές κατηγορίες, το σκοράρισμα και τις ασίστ. Συγκεκριμένα, εκεί αναφέρεται: “3 γκολ και 2 ασίστ στη διοργάνωση για τον 20χρονο”, ως συνοδευτικό σχόλιο μιας χαρακτηριστικής φωτογραφίας του, επίσης πανηγυρικής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.