ΑΕΚ: Βλέπει Μουκουντί και τον ετοιμάζει για ενδεκάδα ο Αλμέιδα (videos)

Η ΑΕΚ θα δώσει φιλικό την Τετάρτη στην Κύπρο κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού με τον Ματίας Αλμέιδα να έχει την ευκαιρία να δει την κατάσταση παικτών που έμειναν... άπραγοι το τελευταίο διάστημα.

Από τη στιγμή που δεν υπάρχουν επίσημα ματς και η διακοπή είναι τόσο μεγάλη, ένα φιλικό παιχνίδι μπορεί να λειτουργήσει σαν μια καλή ευκαιρία για τους παίκτες να ξεφύγουν από τη ρουτίνα των προπονήσεων και να μπουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς τα κορμιά τους.

Η ΑΕΚ την Τετάρτη το βράδυ θα δώσει φιλικό στην Κύπρο κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού και ο Ματίας Αλμέιδα θα έχει την ευκαιρία να δει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται παίκτες που το τελευταίο διάστημα είτε δεν είχαν πολλά λεπτά συμμετοχής, είτε προέρχονται από τραυματισμό.

Με δεδομένες τις απουσίες των διεθνών παικτών, ο Αλμέιδα δουλεύει αυτές τις ημέρες με συγκεκριμένους παίκτες τους οποίους θα χρησιμοποιήσει και στο φιλικό με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Ένας απ’ αυτούς είναι ο Αρόλντ Μουκουντί, ο οποίος έχει να αγωνιστεί σε ματς της ΑΕΚ από τις 21 Δεκεμβρίου και το 22 με τον Πανσερραϊκό με τον Καμερουνέζο να αντικαθίσταται στο 79ο λεπτό λόγω ενοχλήσεων. Ακολούθησε η παρουσία του στην Εθνική ομάδα της χώρας του και το Κόπα Άφρικα, ενώ με την επιστροφή του ήταν στον πάγκο στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και μετά τέθηκε νοκ-άουτ με τραυματισμό μέχρι να τεθεί ξανά στη διάθεση του Αλμέιδα για το πρώτο ματς των πλέι οφ με τη Λαμία.

Φέτος, ο Μουκουντί μετράει 16 συμμετοχές αλλά μόλις 7 στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπου μοιραζόταν τον χρόνο με τον Κάλενς στον Α’ γύρο, ωστόσο ο Καμερουνέζος μαζί με τον Βίντα αποτελούν τις βασικές επιλογές για το κέντρο της άμυνας της ΑΕΚ. Ο Ματίας Αλμέιδα πρόκειται να χρησιμοποιήσει τον 26χρονο διεθνή στόπερ στο φιλικό με τον Απόλλωνα Λεμεσού προκειμένου να του δώσει αγωνιστικό ρυθμό και να τον ετοιμάσει ακόμα και για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, καθώς ο Κάλενς λείπει με την Εθνική Περού και θα επιστρέψει από κουραστικό ταξίδι με λίγες προπονήσεις στα πόδια του.

Δεν είναι όμως μόνο ο Μουκουντί που θέλει να δει ο Αλμέιδα, αλλά και οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας του όπως Πάολο Φερνάντες, ο Ροδόλφο Πισάρο, ο Σέρχιο Αραούχο που πρόσφατα αγωνίστηκε με την Β ομάδα της Ένωσης για να πάρει ρυθμό στα πόδια του, αλλά και οι υπόλοιποι παίκτες που θα βρίσκονται στην Κύπρο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.