ΟΦΗ: Οι διεθνείς της Κρητικής ομάδας για τον Μάρτιο

Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, ετοιμάζονται για τους αγώνες των Εθνικών τους ομάδων.

Την πρώτη του συμμετοχή με την Εθνική ομάδα της Δομινικανής Δημοκρατίας αναμένεται να κάνει σε λίγες μέρες ο Noam Baumann, ο οποίος με τον τρόπο αυτό “εξαργυρώνει” τις πολύ καλές εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει φέτος στον ΟΦΗ.

Ο Ελβετός τερματοφύλακας, ο οποίος έχει καταγωγή από τη Δομινικανή Δημοκρατία, έχει αγωνιστεί σε όλα τα ηλικιακά τμήματα της Εθνικής Ελβετίας, αλλά δεν έχει χριστεί διεθνής με την Εθνική ανδρών. Έτσι, σε λίγες μέρες, κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω των αγώνων που δίνουν οι Εθνικές ομάδες θα βρεθεί στη χώρα καταγωγής του για προπονήσεις, αλλά και στο Περού για να δώσει το “παρών” σε φιλικούς αγώνες που θα διεξαχθούν στις 23 και 26 Μαρτίου.

Στην Εθνική ομάδα του Μαυροβουνίου κλήθηκε για μια ακόμη φορά ο Marko Bakic. Ο 30χρονος μέσος, ο οποίος εδώ και έναν χρόνο βρίσκεται σταθερά στις επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή, θα ταξιδέψει στην Τουρκία για τους φιλικούς αγώνες με τη Λευκορωσία (21/3) και τη Βόρεια Μακεδονία (25/3).

Τη «παρθενική» του συμμετοχή με την Εθνική Ελπίδων ετοιμάζεται να κάνει ο Γιάννης Αποστολάκης, ο οποίος κλήθηκε για πρώτη φορά στη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία (U-21), καθώς μέχρι τώρα είχε αγωνιστεί με την ομάδα Νέων (U-19). Μαζί με τον Τίτο Κουτεντάκη, θα ενισχύσουν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας στους αγώνες με τη Λευκορωσία (22/3) και την Ανδόρα (26/3) για τον 7ο προκριματικό όμιλο του EURO U-21 2025.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.