Άρης: “Πατάει” στην προκήρυξη για την έδρα του τελικού

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης εξέφρασε την επιθυμία της για διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου στο AEL FC Arena ή στην Τούμπα και επικαλείται την προκήρυξη της διοργάνωσης για μη διεξαγωγή στο ΟΑΚΑ

Συνεχίζεται η συζήτηση που άνοιξε από χθες (6/3) βράδυ ακόμη για την έδρα, που θα φιλοξενήσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας την τρέχουσα σεζόν, μεταξύ του Άρη και του Παναθηναϊκού. Οι “κίτρινοι” μπορεί να εξέφρασαν από το πρωί σήμερα (7/3) την επιθυμία τους για διεξαγωγή του αγώνα στο AEL FC Arena ή στην Τούμπα και σίγουρα με κόσμο, όμως, δεν σημαίνει αυτό ότι σταμάτησε εκεί το θέμα.

Ήδη από πλευράς ΠΑΟΚ ειπώθηκε ότι δεν είναι θέμα που μπορεί να απασχολήσει το σύλλογο αυτή τη στιγμή, με δεδομένο ότι υπάρχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Σε ό,τι αφορά στο AEL FC Arena μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια αντίδραση. Υπάρχουν, όμως, ακόμη φωνές που επιμένουν για διεξαγωγή στο ΟΑΚΑ, κάτι που η διοίκηση των “κίτρινων” δεν θέλει να ακούει.

Μάλιστα, ισχυρό διαπραγματευτικό ατού στα χέρια των “κίτρινων” είναι η προκήρυξη της διοργάνωσης. Στο Άρθρο 14 αναφέρει ρητά: “Η ημερομηνία διεξαγωγής του Τελικού Αγώνα θα αποφασισθεί από την Εκτελεστική
Επιτροπή της Ε.Π.Ο.. Αν προκριθούν ομάδες των Αθηνών ο τελικός αγώνας θα διεξαχθεί στο Ο.Α.Κ.Α.. Αν προκριθούν ομάδες της Θεσσαλονίκης ο τελικός αγώνας θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη. Αν προκριθούν ομάδα της Αθήνας και ομάδα της Θεσσαλονίκης ο τελικός αγώνας θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου. Απαραίτητη προϋπόθεση τα γήπεδα να πληρούν τις προδιαγραφές για την διεξαγωγή του τελικού αγώνα. Η Ε.Π.Ο. επίσης δύναται να αποφασίσει ως έδρα του τελικού, γήπεδο που ανήκει σε ξένη ομοσπονδία”.

Η αναφορά είναι σαφής και είναι για το Πανθεσσαλικό. Εκεί οι “κίτρινοι”, όπως φέρεται να μετέφερε ο επικεφαλής της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Παναγιώτη Μπαλτάκο, δεν έχουν ζήτημα να διεξαχθεί ο αγώνας. Κι όσο για την παρουσία ή όχι του κόσμου σε αυτό το γήπεδο, αν έχει αντίρρηση ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, η προτροπή των “κίτρινων” είναι να υπάρξει κρατική παρέμβαση και να λυθεί το θέμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.