Αλμέιδα: «Αυτός που φταίει είμαι εγώ!» (video)

Οι δηλώσεις του Ματίας Αλμέιδα για την ισοπαλία της ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», το παθητικό των πέντε γκολ στα τελευταία δύο ματς, αλλά και το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις από τη συνέντευξη Τύπου:

Για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη: «Πιστεύω ότι ήταν ένα παράξενο παιχνίδι όπου προηγηθήκαμε, είχαμε τον έλεγχο του ματς, δημιουργήσαμε φάσεις για γκολ και μετά λόγω του ότι δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι ήρθαν τα γκολ του αντιπάλου. Το γυρίσαμε και στο τέλος κάναμε κάποια λάθη, με το παραμικρό γινόταν φάουλ υπέρ του αντιπάλου και το παιχνίδι τελείωσε ισόπαλο. Εμείς ήρθαμε να ψάξουμε τη νίκη, αλλά υπάρχουν πολλά πράγματα για να τα δούμε και να τα διορθώσουμε».

Για το παθητικό των πέντε γκολ που δέχθηκε η ΑΕΚ με Άρη και ΠΑΣ Γιάννινα: «Πάντα με απασχολούν τα χαρακτηριστικά των γκολ που δεχόμαστε. Αν υπάρχουν γκολ που προέρχονται από δικά μας λάθη φυσικά και με απασχολούν. Αυτό μπορείς να το δουλέψεις, όμως αυτός που φταίει είμαι εγώ γιατί αν δεν δουλεύεται τότε πάει να πει ότι το λάθος είναι δικό μου».

Για το αν η ΑΕΚ έχει πρόβλημα στη διαχείριση στο σκορ: «Σήμερα νομίζω ότι είχαμε πρόβλημα στη διαχείριση στο σκορ. Μετά από το 3-2 σήμερα κάναμε τρεις αλλαγές και δεν καταφέραμε να κάνουμε τρεις πάσες συνεχόμενες. Δώσαμε τη δυνατότητα σε μια ομάδα που μέσα από τα φάουλ που κέρδισε, να μας ασκήσει πίεση».

Για τον Αραούχο που είχε πει ότι η ΑΕΚ αρχίζει καλύτερα ως δεύτερη στα πλέι-οφ: «Δεν θα συμφωνήσω ότι στα πλέι-οφ βολευόμαστε με το να είναι η ΑΕΚ δεύτερη. Εγώ δουλεύω για να είμαστε πρώτοι και είμαστε μια μεγάλη ομάδα που πάντα πρέπει να είναι πρώτη».

Για τον Λιβάι Γκαρσία «Ο Γκαρσία αισθάνθηκε μια ενόχληση, έχει αρκετούς μικρούς τραυματισμούς από τότε που ξεκίνησε η περίοδος. Είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Ελπίζουμε να τον έχουμε για τα πλέι-οφ. Το πιθανότερο είναι ότι θα ξεκινήσει Τρίτη ή Τετάρτη να κάνει προπονήσεις»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.