Πανσερραϊκός – Αστέρας Τρ. 2-1: «Καθάρισε» με Ουάρντα! (videos)

Δύο γκολ του Αμρ Ουάρντα «οδήγησαν» τον Πανσερραϊκός στη νίκη με 2-1 επί του Αστέρα Τρίπολης για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League.

Επιστροφή στις νίκες για τον Πανσερραϊκό, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία νίκησε 2-1 τον Αστέρα Τρίπολης για την 26η και τελευταία αγωνιστική της Super League. Πρωταγωνιστικής για τα «λιοντάρια» ο Αμρ Ουάρντα, ο Αιγύπτιος πέτυχε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Ο Νίκος Καλτσάς σημείωσε το μοναδικό γκολ των Αρκάδων, ενώ καθοριστική στιγμή στο ματς η αποβολή του Γιαμπλόνσκι στο 68ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Πανσερραϊκός μπαίνει στα πλάιάουτ του ελληνικού πρωταθλήματος ως 9ος με 27 βαθμούς, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης παραμένει στην 7η θέση με 31.

Τα πλάνα των προπονητών

Με σύστημα 4-2-3-1 ο Πανσερραϊκός του Πάμπλο Γκαρσία, κάτω από τα δοκάρια ο Χοβάν. Τετράδα στην άμυνα για τους γηπεδούχους με τους Ντανκερλούι, Μπέργκστρεμ, Διαμαντής και Πεταυράκης. Στα χαφ οι Ουεστραόγκο και Στάικος. Στην κορυφή της επίθεσης ο Άλεξιτς και πίσω του ο Πηλέας με τους Μούργο και Ουάρντα στις πτέρυγες.

Με 4-2-3-1 ο Αστέρας Τρίπολης του Μίλαν Ράσταβατς και τον Παπαδόπουλο κάτω από τα γκολπόστ. Στο δεξί άκρο της άμυνας ο Λύρατζης, στο αριστερό ο Άλβαρες και δίδυμο στα στόπερ οι Ατιένθα και Χριστόπουλος. Αμυντικά χαφ οι Σουρλής και Γκαμπλόνσκι. Δεξί εξτρέμ ο Καλτσάς, αριστερό ο Σίτο και ως 10άρι ο Ζούγλης. Μοναδικός προωθημένος για τους Αρκάδες ο Μάντζης.

Δοκάρια και δύο γκολ στις καθυστερήσεις

Ανώτερος ο Πανσερραϊκός στα πρώτα λεπτά του αγώνα, αντίθετα ο Αστέρας Τρίπολης «έψαχνε» τα πατήματα του στον αγωνιστικό χώρο. Πρώτη καλή στιγμή για τα «λιοντάρια» στο 4ο λεπτό με τον Άλεξιτς, αλλά ο Παπαδόπουλος απέκρουσε. Στο 20′ ο Ντανκερλούι έβγαλε τη σέντρα, ο Πηλεάς με κεφαλιά από κοντά «τράνταξε» το οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Δύο λεπτά αργότερα ο Ζουγλής έβγαλε την κάθεση, ο Μάντζης βγήκε στην πλάτη της άμυνας, όμως το σουτ του Έλληνα φορ κατέληξε στο δοκάρι του Χοβάν. Στο 27ο λεπτό ο Παπαδόπουλος αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από τον αγωνιστικό χώρο και στη θέση του ο Τσιφτσής.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Λύρατζης έσπρωσε τον Ουάρντα μέσα στην περιοχή και ο Ευαγγέλου έδωσε πέναλτι. Ο Αιγύπτιος από τη βούλα στο 45+4 νίκησε τον Τσιφτή για το 1-0 του Πανσερραϊκού.

Στο γκολ των γηπεδούχων «απάντησε» ο Αστέρας Τρίπολης. Ο Ζουγλής έβγαλε τρομερή σέντρα και ο Καλτσάς πλάσαρε τον Χοβάν στέλνοντας τις δύο ομάδες με το σκορ της ισοπαλίας (1-1).

«Εκμεταλλεύτηκε» το αριθμητικό πλεονέκτημα ο Πανσερραϊκός

Χωρίς φάσεις εξελίχθηκαν τα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου στις Σέρρες. Στο 54ο λεπτό ο Αστέρας Τρίπολης «άγγιξε» το δεύτερο γκολ, ο Σίτο έκανε τη σέντρα, αλλά κανένας συμπαίκτης των φιλοξενούμενων δεν ακολούθησε τη φάση για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Άλεξιτς βγήκε τετ α τετ με τον Τσιφτσή, αλλά ο Έλληνας κίπερ απέκρουσε το πλασέ. Στο 68ο λεπτό ο Άστερας έμεινε με 10 παίκτες, καθώς ο Γιαμπλόνσκι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Ουάρντα στο 76ο λεπτό διπλασίασε τα γκολ του στο ματς, ο Τομάς τη σέντρα και ο Αιγύπτιος με σουτ στη κίνηση νίκησε από κοντά τον Τσιφτσή για το 2-1, διαμορφώνοντας και το τελικό αποτέλεσμα.

Η ταυτότητα του ματς:

Πανσερραϊκός – Αστέρας Τρίπολης, 26η Αγωνιστική Super League.

Γήπεδο: Δημοτικό στάδιο Σερρών.

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου.
Βοηθοί: Βασίλειος Νικολακάκης, Γεώργιος Χριστοδούλου.
4ος: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης.
VAR: Αθανάσιος Τζήλος.
AVAR: Ιορδάνης Απροσόλου.

Κίτρινες: 51′ Πεταυράκης, 65′ Ντανκερλούι, 80′ Μπετανκόρ – 32′, 68′ Γιαμπλόνσκι, 81′ Διαμαντής.
Κόκκινες: 68′ Γιαμπλόνσκι
Γκολ: 45+5′, 76 Ουάρντα- 45+6′ Καλτσάς

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία, 4-2-3-1): Χόβαν – Ντανκερλούι, Μπέργκστρεμ, Διαμαντής, Πεταυράκης(74′ Μπετανκόρ) – Ουεντραόγκο, Στάικος- Μούργος (64′ Τομάς), Ουάρντα, Πηλέας- Άλεξιτς (90’Γούλερι).

Στον πάγκο έμειναν οι: Κατσίκας, Παπαβασιλείου, Γκοτζαμανίδης, Αυλωνίτης, Σοφιανός, Μασκανάκης.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς, 4-2-3-1): Παπαδόπουλος (29′ λ.τρ Τσιφτής) – Λύρατζης, Χριστόπουλος, Πίτσου, Άλβαρες – Γιαμπλόνσκι, Σουρλής – Καλτσάς, Ζουγλής (67′ Παλάσιος), Σίτο (67′ Μπαρτόλο) – Μάντζης (66′ Μιριτέλο).

Στον πάγκο έμειναν οι: Καστάνιο, Χουχούμης, Γκρόζντανιτς, Ρεγκίς, Γκαρθία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.