Χουτεσιώτης: “Στα ντέρμπι ανταποκρινόμαστε σωστά, έτσι και με την ΑΕΚ” (video)

Ο Λευτέρης Χουτεσιώτης, στις δηλώσεις που έκανε αποκλειστικά στη NOVA εν όψει του σημερινού (3/3) εντός έδρας αγώνα του Άρη με την ΑΕΚ, τόνισε ότι η ομάδα του έχει αποδείξει ότι στέκεται όπως πρέπει στα ντέρμπι και ότι το ίδιο πιστεύει ότι θα κάνει και απέναντι στην "Ένωση"

Με τη σιγουριά ότι η ομάδα την τρέχουσα σεζόν ανταποκρίνεται με τον δέοντα τρόπο στα μεγάλα παιχνίδια και διεκδικεί θετικά αποτελέσματα ετοιμάζονται οι παίκτες του Άρη να υποδεχτούν σήμερα (3/3, 19:30, NS Prime) την ΑΕΚ στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Αυτό τόνισε ο Λευτέρης Χουτεσιώτης στις δηλώσεις που έκανε στη NOVA εν όψει αυτής της αναμέτρησης.

Αρχικά, ερωτώμενος αν η προηγούμενη ήττα από τον Παναθηναϊκό έχει επηρεάσει τον ίδιο και τους συμπαίκτες του, μετά από το σερί των οκτώ αήττητων αγώνων, απάντησε: “Δυστυχώς έσπασε ένα σερί συνεχών παιχνιδιών χωρίς αρνητικό αποτέλεσμα. Δεν μπορούμε να μείνουμε εκεί. Σίγουρα, δεν μας επηρεάζει. Οι υποχρεώσεις τρέχουν. Έχουμε μπροστά μας εξίσου σημαντικά παιχνίδια, πρώτα με την ΑΕΚ και μετά τον επαναληπτικό ημιτελικού του Κυπέλλου. Αμέσως μετά ξεκινούν τα παιχνίδια των πλέι οφ. Επομένως, δεν υπάρχουν περιθώρια για πισωγυρίσματα. Κοιτάζουμε να κρατήσουμε τα όποια θετικά του συγκεκριμένου παιχνιδιού και να εστιάσουμε στον επόμενο αντίπαλο”.

Σχετικά με τον σημερινό αγώνα και πώς πρέπει να τον προσεγγίσουν οι παίκτες του Άρη, ο Χουτεσιώτης είπε: “Η ομάδα μας έχει δείξει ότι ανταποκρίνεται στα μεγάλα παιχνίδια. Περισσότερες παγίδες κρύβουν για εμάς τα παιχνίδια με θεωρητικά εύκολους αντιπάλους. Στα παιχνίδια που έχουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας η ομάδα μας δείχνει το πρόσωπο που πρέπει. Η ΑΕΚ είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Είναι μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Δεν αλλάζει για εμάς κάτι στον τρόπο που θα αντιμετωπίσουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι. Θέλουμε να έχουμε νοοτροπία νικητή σε όλα τα παιχνίδια. Άρα, θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα”.

Στην ερώτηση τι πρέπει να προσέξει ο Άρης από την ΑΕΚ στο παιχνίδι επισήμανε: “Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που πρεσάρει αρκετά ψηλά. Έχει ποιότητα στο επιθετικό της τρίτο. Γνωρίζουμε καλά πώς να το αντιμετωπίσουμε αυτό. Επίσης, η ΑΕΚ είναι δυνατή στις στημένες φάσεις. Έχουμε κάνει ανάλυση του τρόπου παιχνιδιού του αντιπάλου. Πιστεύω ότι θα ανταποκριθούμε σωστά σε όλα αυτά”.

Όσο για το αν οι παίκτες του Άρη αντιμετωπίζουν τον αγώνα με την ΑΕΚ ως μια πρόβα τζενεράλε για τους αγώνες των πλέι οφ που ακολουθούν, όπως ως ένα βαθμό έκαναν και με την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό που προηγήθηκε, είπε: “Είναι κατά κάποιον τρόπο πρόβα τζενεράλε αυτά τα δύο παιχνίδια, γιατί είναι δύο αντίπαλοι που θα αντιμετωπίσουμε ξανά”.

Αναφορικά με το πώς μπορούν οι παίκτες του Άρη να ξεχωρίσουν στο μυαλό τους τον αγώνα με την ΑΕΚ κι αυτόν που ακολουθεί με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο, ο Χουτεσιώτης άνοιξε τη συζήτηση λέγοντας: “Το βασικό δεν είναι να ξεχωρίσουμε τα παιχνίδια. Αυτό που πρέπει να έχουμε σε κάθε ματς είναι η νοοτροπία του νικητή. Είναι κάτι που σε μεγάλο βαθμό έχουμε πετύχει να κάνουμε αυτή τη σεζόν κι έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Η νοοτροπία του νικητή είναι αυτό το στοιχείο που θα μάς κάνει να διακριθούμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.