Ζαν Ζουλς: “Αποδείξαμε ότι μπορούμε να νικήσουμε την ΑΕΚ” (video)

Ο Ζαν Ζουλς Εμβοντό, στις δηλώσεις που έκανε αποκλειστικά στη NOVA για το αυριανό (3/3) εντός έδρας παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΚ, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η προηγούμενη ήττα από τον Παναθηναϊκό δεν θα επηρεάσει την ομάδα του και ότι αυτή μπορεί να νικήσει την πρωτοπόρο "Ένωση"

Τη βεβαιότητα ότι η προηγούμενη ήττα από τον Παναθηναϊκό δεν θα επηρεάσει τον ίδιο και τους συμπαίκτες του, οι οποίοι είχαν ξεχάσει την ήττα στους οκτώ προηγούμενους αγώνες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, εξέφρασε στις δηλώσεις που έκανε στη NOVA εν όψει του αυριανού (3/3) εντός έδρας ντέρμπι του Άρη με την ΑΕΚ, για την 26η αγωνιστική της Stoiximan Super League, ο Ζαν Ζουλς Εμβοντό. Επιπλέον, ο Καμερουνέζος μέσος τόνισε ότι η ομάδα του έχει αποδείξει στη διάρκεια της σεζόν, στα τρία μέχρι τώρα ματς με την “Ένωση” για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, ότι μπορεί να νικήσει την πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα κι αυτό θα επιδιώξει να κάνει αύριο στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Αρχικά, ερωτώμενος σχετικά με την προηγούμενη ήττα από τον Παναθηναϊκό, που έσπασε το αήττητο σερί των οκτώ αγώνων, αν πιστεύει ότι θα επηρεάσει την ομάδα του, απάντησε: “Είχαμε ένα καλό σερί μέχρι το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό, αυτό είναι αλήθεια. Ηττηθήκαμε από τον Παναθηναϊκό, αλλά πιστεύω ότι αυτή η ήττα δεν θα μας επηρεάσει. Πληρώσαμε το κακό ξεκίνημα, που κάναμε σε αυτή την αναμέτρηση. Δεν μπήκαμε όπως έπρεπε. Δεν υπάρχει χρόνος να μείνουμε σε αυτόν τον αγώνα και να τον σκεφτόμαστε. Πλησιάζουν τα δύο παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας, με ΑΕΚ και Παναιτωλικό, και σε αυτά εστιάζουμε. Ειδικά το δεύτερο, ο επαναληπτικός ημιτελικός Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, γνωρίζουμε όλοι στο σύλλογο ότι είναι πάρα πολύ σημαντικός αγώνας για εμάς. Γι’ αυτό δεν πρέπει να αφήσουμε να μας επηρεάσει η προηγούμενη ήττα”.

Μιας και ο Ζαν Ζουλς έβαλε στη συζήτηση και τους δύο ερχόμενους αγώνες, για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, ρωτήθηκε πώς μπορούν οι παίκτες του Άρη να τους διαχωρίσουν στο μυαλό τους και να εστιάσουν μόνο σε αυτόν που έχουν άμεσα μπροστά τους, με την ΑΕΚ. Είπε: “Πράγματι, δεν χρειάζεται να σκεφτόμαστε από τώρα τον αγώνα Κυπέλλου. Έχουμε μπροστά μας το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Πάμε με απόλυτη συγκέντρωση σε αυτό το παιχνίδι, για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Μετά θα έχουμε το χρόνο να σκεφτούμε τον αγώνα με τον Παναιτωλικό και να προετοιμαστούμε κατάλληλα γι’ αυτόν”.

Σχετικά με το γεγονός ότι αυτό είναι το τέταρτο παιχνίδι με την ΑΕΚ στη σεζόν, που σημαίνει ότι οι δύο αντίπαλοι γνωρίζονται καλά, τέθηκε η ερώτηση στον Ζαν Ζουλς τι πρέπει να κάνει ο Άρης για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Επισήμανε: “Πρέπει να πιστέψουμε στο πλάνο του προπονητή μας και να το εφαρμόσουμε 100% για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Επίσης, να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να έχουμε ομαδικό πνεύμα, όπως κάναμε και στα τρία προηγούμενα παιχνίδια με την ΑΕΚ. Έχουμε αποδείξει ότι δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες, οπότε μπορούμε να τους νικήσουμε”.

Κι όσο για το τι πρέπει να προσέξει ο Άρης από την ΑΕΚ προτίμησε να μιλήσει για τη δική του ομάδα μόνο: “Η αλήθεια είναι ότι δεν σκέφτομαι τώρα την ΑΕΚ και ποια είναι τα δυνατά της σημεία. Αυτό που σκέφτομαι είναι η δική μας ομάδα και πώς θα εμφανιστούμε εμείς στον αγωνιστικό χώρο. Πάντως, σε όλα τα ντέρμπι στη σεζόν έχουμε δείξει ότι, όταν είμαστε συγκεντρωμένοι 100%, μπορούμε και παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Αυτό θα επιδιώξουμε να κάνουμε και στο ερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.