Άρης: Εκτεταμένο rotation σχεδιάζει ο Μάντζιος

Με αρκετές αλλαγές στο σχήμα της αρχικής ενδεκάδας, σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, αναμένεται να αντιμετωπίσει ο Άρης την ΑΕΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης" την ερχόμενη Κυριακή (3/3) - Κυκλοφορούν τα εισιτήρια με Παναιτωλικό

Ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή (3/3) στο φινάλε της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League, με το μυαλό των “κίτρινων”, όμως, να βρίσκεται στο… επόμενο παιχνίδι, αυτό με τον Παναιτωλικό, την Τετάρτη 6/1, που θα κρίνει οριστικά ποια από τις δύο ομάδες θα περάσει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Με αυτό ως δεδομένο, ο προπονητής των “κίτρινων” αναμένεται να πάει σε αρκετές αλλαγές στο σχήμα της βασικής ενδεκάδας, που θα παρατάξει κόντρα στην “Ένωση”, ώστε να κρατήσει φρέσκους κάποιους παίκτες του για τη δεύτερη μάχη της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου.

Έτσι κι αλλιώς οι Νταρίντα και Ζαμόρα, που ήταν βασικοί απέναντι στους “πράσινους”, είναι τιμωρημένοι και δεν έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα, ο Οντουμπάτζο, ο Μορόν και ο Σουλεϊμάνοφ, που επίσης ήταν βασικοί, αναμένεται να μείνουν εκτός πρώτης ενδεκάδας στην αναμέτρηση με την “Ένωση”.

Το ευχάριστο για τον προπονητή του Άρη είναι ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών παικτών, πέραν του Ρούμπεν Πάρντο, ο οποίος ταλαιπωρείται από τις αρχές της εβδομάδας από ενοχλήσεις στο πόδι. Όλοι οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του προπονητή των “κίτρινων”, οπότε μπορεί να καταστρώσει το πλάνο του όπως επιθυμεί.

Η προετοιμασία για τον αγώνα με την ΑΕΚ περιελάμβανε σήμερα προπόνηση, που έγινε το πρωί στο “Δασυγένειο”. Με την αυριανή προπόνηση, που θα γίνει το μεσημέρι επίσης στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, θα ολοκληρωθεί αυτή η μίνι προετοιμασία. Σήμερα, οι”κίτρινοι” χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Το πρώτο έκανε ενεργητική αποκατάσταση και το δεύτερο rondo game, παιχνίδια κατοχής μπάλας, ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης και τελειώματα φάσεων.

Τα εισιτήρια με Παναιτωλικό

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία των εισιτηρίων για τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:

“Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι την Κυριακή (03/03), την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα πρωταθλήματος με την Α.Ε.Κ., η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό (06/03) θα γίνεται από το ARIS F.C. Store από τις 10:00 έως τις 17:00.

Τις υπόλοιπες μέρες ισχύει κανονικά το ωράριο που έχει ανακοινωθεί (Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-19:00, Σάββατο 10:00-18:00 από το ARIS F.C. Store και την ερχόμενη Τετάρτη από τις 10:00 έως την έναρξη του ημιτελικού από τα εκδοτήρια του γηπέδου)”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.