ΠΑΟΚ: Βράβευση Κοτάρσκι για κρίσιμη επέμβαση με Παναθηναϊκό (pic + video)

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ ψήφισαν την απόκρουση του Ντομινίκ Κοτάρσκι στο τέλος του αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα (28/1) ως την καλύτερη "ασπρόμαυρη" φάση του Ιανουαρίου

Βαθμούς και νίκες δεν δίνουν μόνο τα γκολ, αλλά και οι κρίσιμες επεμβάσεις, όταν η ομάδα είναι μπροστά στο σκορ. Μια τέτοια επέμβαση ήταν αυτή που έκανε ο Ντομινίκ Κοτάρσκι λίγο πριν το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα στην Τούμπα, στις 28/1, σε σουτ εξ επαφής του ΜΦίλιπ Μλαντένοβιτς. Κι οι φίλοι της ομάδας, αναγνωρίζοντας τη δυσκολία, αλλά και τη σημασία της, για να φτάσει στο σπουδαίο τρίποντο ο “Δικέφαλος” (2-1 το τελικό σκορ) την ψήφισαν ως καλύτερη “ασπρόμαυρη” φάση του μήνα Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα, το σχετικό δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

“Η απόκρουση του Ντόμινικ Κοτάρσκι κόντρα στον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας, αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App ως το PAOK TV Play of the Month Ιανουαρίου και χάρισε στον Mr. Fantastic το σχετικό βραβείο.

Ο ΠΑΟΚ διατηρούσε το προβάδισμα. Ο Παναθηναϊκός, πίεζε για την ισοφάριση. Στο 85o λεπτό οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να συνεργαστούν και να βγάλουν τον Μλαντένοβιτς απέναντι από τον τερματοφύλακα του Δικεφάλου, ο οποίος όμως με μία εντυπωσιακή επέμβαση κράτησε όρθια την ομάδα του και της χάρισε το τρίποντο.

Στην ψηφοφορία για το PAOK TV Play of the Month Ιανουαρίου, το στοπ του Κοτάρσκι στον Μλαντένοβιτς συγκέντρωσε κάτι παραπάνω από το 54% των ψήφων του κοινού και χάρισε στον Κροάτη τον ατομικό τίτλο.

Στη δεύτερη και τρίτη θέση έμεινε ο Τάισον με τις ασίστ κόντρα σε Παναθηναϊκό και ΝΠΣ Βόλο αντίστοιχα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.